Închide meniul

Scandal în Grecia! Investigată pentru "blat", Olympiacos riscă retrogradarea

Antena Sport Publicat: 25 aprilie 2020, 8:41

Scandal în Grecia! Investigată pentru "blat", Olympiacos riscă retrogradarea

Zuma Press / Paul Terry via Hepta

Olympiacos a eliminat-o pe Arsenal din 16-imile Europa League

  • Patronul lui Olympiacos este acuzat că ar fi trucat un meci
  • Echipa riscă să fie retrogradată
  • Olympiacos are 44 de titluri în Grecia

Potrivit presei din Grecia, patronul lui Olympiacos, Evangelos Marinakis, este acuzat că ar fi aranjat un meci cu Atromitos, disputat în 2015 și câștigat cu 2-1. Ancheta a fost închisă în urmă cu 5 ani, dar va fi reluată, după ce un membru al Comisiei de Etică a făcut o nouă sesizare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marinakis, care a fost infectat cu coronavirus în luna martie, se află acum în centrul scandalului și ar putea primi o interdicție pe viață de a mai activa în lumea fotbalului. Patronul lui Olympiacos este acționar majoritar și la Nottingham Forest. 

Olympiacos riscă retrogradarea

Olympiacos, club ce deține nu mai puțin de 44 de titluri de campioană a Greciei, riscă să fie trimisă în eșalonul secund, dacă acuzațiile de blat vor fi probate. Investigația este în derulare, iar pe lângă retrogradare, echipa riscă și o amendă de trei milioane de euro. 

Reclamă

Olympiacos a participat în acest sezon în grupele Champions League, unde a ocupat poziția a treia. Grecii au trecut în 16-imile Europa League de Arsenal, iar în optimi au remizat cu Wolverhampton (1-1), în prima manșă. Al doilea meci nu s-a mai disputat, din cauza declanșării pandemiei de coronavirus. 
 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 EXCLUSIV„Gata, s-a decis soarta lui Dinamo, retrogradează” Andrei Nicolescu a reacţionat după ce s-a spus că „roş-albii” merg în Liga 2! 17:56 Mihai Rotaru, „bombă” pe piața transferurilor! A pus ochii pe un jucător de națională, plecat pe o sumă mare în străinătate 17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Seară de coşmar pentru Răzvan Lucescu. PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos şi primul loc în Grecia. Echipa antrenată de Lucescu Junior a pierdut la scor
Fotbal extern • 18 feb., 23:09
Seară de coşmar pentru Răzvan Lucescu. PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos şi primul loc în Grecia
Andrea Compago este aproape de transferul la Olympiacos
Liga 1 • 31 ian., 18:54
Andrea Compago este aproape de transferul la Olympiacos. Poate pleca de la FCSB și să se lupte pentru titlu cu Răzvan Lucescu
Gigi Becali, aproape de o lovitură pe piaţa transferurilor
Liga 1 • 9 dec., 21:33
Gigi Becali, aproape de o lovitură pe piaţa transferurilor. Clubul uriaş care vrea în această iarnă mutarea de milioane
Ciprian Marica a răbufnit când a auzit că au fost suspiciuni de blat la Farul - Rapid 7-2
Liga 1 • 10 mai, 12:25
Ciprian Marica a răbufnit când a auzit că au fost suspiciuni de blat la Farul – Rapid 7-2: „Nu văd ce e de neînţeles aici!”
Marcelo, prezentat la Fluminense
Fotbal extern • 24 feb., 17:42
OFICIAL | Marcelo a semnat cu Fluminense! Fostul star al lui Real Madrid revine în Brazilia după 16 ani