Închide meniul

Se pregăteşte o adevărată revoluţie la Barcelona! Joan Laporta a ales înlocuitorul lui Koeman. Anunţul făcut de spanioli

Antena Sport Publicat: 12 martie 2021, 6:19

Se pregăteşte o adevărată revoluţie la Barcelona! Joan Laporta a ales înlocuitorul lui Koeman. Anunţul făcut de spanioli

Joan Laporta, președintele celor de la Barcelona

Abaca Press / AA via Hepta

  • Joan Laporta pregăteşte o adevărată revoluţie la Barcelona
  • Ce antrenor vrea să aducă preşedintele Barcelonei

Jurnalistul Manu Carreno susţine că noul preşedinte al Barcelonei vrea să îl aducă în locul lui Ronald Koeman pe neamţul Julian Nagelsmann, antrenorul revelaţiei din Bundesliga, Leipzig. Conform sursei citate, Nagelsmann este omul în care Joan Laporta îşi pune speranţele să reconstruiască Barcelona. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Laporta îl respectă mult pe Ronald Koeman, dar nu îl vede parte a proiectului său. Îi plac alţi antrenori, inclusiv Nagelsmann", a spus jurnalistul Manu Carrero, conform AS.com. 

Barcelona se poate lupta cu naţionala Germaniei pentru semnătura lui Julian Nagelsmann. Joachim Low a anunţat că va pleca după Campionatul European, iar antrenorul lui Leipzig este unul dintre candidaţii cu şanse reale de a deveni selecţioner. 

Reclamă

Joan Laporta: "Messi m-a felicitat pentru victorie"

Joan Laporta a fost ales, din nou, preşedintele Barcelonei. El a fost votat de 30.184 dintre membrii clubului. Laporta a adunat un total de 54,28% din opţiunile alegătorilor. "Messi m-a felicitat pentru victorie", a transmis noul preşedinte al Barcelonei, Joan Laporta.

Acesta a pus la cale şi primul mare transfer. "S-a întâlnit cu agentul lui Alaba", au scris spaniolii de la AS. Jucătorul lui Bayern va pleca liber de contract la vară şi este dorit şi de marea rivală, Real Madrid.

Reclamă

Prioritatea lui Laporta rămâne însă păstrarea lui Messi la Barcelona. Argentinianul se află la final de contract şi este dorit de echipe precum PSG şi Manchester City.

"Văzându-l pe Messi, cel mai bun jucător al lumii, votând alături de fiul său m-a emoționat și mi-a demonstrat că iubește Barca. Johan (n.r – Cruyff) i-ar fi spus să rămână, cu siguranță.

Când pleci de aici, trebuie să pleci pe ușa din față. Propunerea mea va exista, dar va depinde de el. Nu banii vor fi cei mai importanți. După ce voi vorbi și cu restul angajaților, îl voi suna pe Messi. Dacă îl voi convinge? Depinde de el. Eu voi face tot ce pot în condițiile economice actuale", a transmis Joan Laporta, potrivit El Mundo Deportivo.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Joan Laporta, reacţie sinceră după ce Xavi a anunţat că pleacă de la Barcelona
La Liga • 28 ian., 17:22
Joan Laporta, reacţie sinceră după ce Xavi a anunţat că pleacă de la Barcelona: „Situaţia nu este deloc plăcută”
Xavi, reacție surprinzătoare despre implicarea lui Joan Laporta în alcătuirea echipei
Liga Campionilor • 14 dec., 9:48
Xavi, reacție surprinzătoare despre implicarea lui Joan Laporta în alcătuirea echipei: „Am vorbit 2 ore”
Joan Laporta a fost inclulpat în "Cazul Negreira"
La Liga • 18 oct., 17:15
Joan Laporta a fost inculpat în „Cazul Negreira”. Preşedintele Barcelonei este acuzat oficial de dare de mită!
Franck Kessie a refuzat Juventus şi a ales Arabia Saudită
Fotbal extern • 4 aug., 14:00
Franck Kessie a refuzat Juventus şi a ales Arabia Saudită! Reacţie dură a lui Joan Laporta, preşedintele Barcelonei
Lionel Messi și-a făcut un fan să plângă de fericire
Fotbal extern • 29 iul., 8:54
Joan Laporta, categoric după debutul lui Lionel Messi la Inter Miami: „A ieșit din lumina reflectoarelor!”