Închide meniul

Strigătul de revoltă al lui Toni Kroos, după ce 6500 de muncitori au murit la construcţia stadioanelor pentru CM din 2022

Dragoș Vasile Publicat: 31 martie 2021, 14:23

Strigătul de revoltă al lui Toni Kroos, după ce 6500 de muncitori au murit la construcţia stadioanelor pentru CM din 2022

profimediaimages.ro

Toni Kroos, discurs manifest

  • Toni Kroos, discurs manifest
  • Oficialităţile din Qatar, puse la zid

Potrivit unui studiu al jurnaliştilor de la The Guardian, peste 6.500 de imigranţi din India, Pakistan, Nepal, Bangladesh şi Sri Lanka au murit, în ultimii 10 ani. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iritat de cele aflate, Toni Kroos a avut un discurs manifest, în care pune tunurile pe oficialităţile din Qatar. Vedeta lui Real Madrid a amintit de condiţiile condiţiile dificile în care lucrează angajaţii şi a declarat că este inacceptabil.

"Oamenii lucrează la 50 de grade Celsius în Qatar, iar unii au murit pentru că sunt puși la muncă fără pauză, nu au destulă apă şi nu primesc suficientă hrană. Toate acestea sunt inacceptabile. Fotbalul trezește întotdeauna o atenție extremă. Fie înainte sau în timpul turneului", a declarat Kroos, în Marca.

Reclamă

Chiar dacă nu a propus un boicot al Campionatului Mondial, mijlocaşul lui Real Madrid a precizat şi că, în Qatar, homosexualitatea este pedepsită penal şi că se practică "o anumită violenţă" împotriva muncitorilor.

Mii de victime la construcţia stadioanelor din Qatar

Oficialităţile din Qatar s-au angajat, în urmă cu un deceniu, la investiţii fără precedent. Pe lângă cele şapte arene noi care au fost construite, au mai fost finalizate alte zeci de proiecte majore, printre care un aeroport, drumuri şi hoteluri.

Reclamă

"O proporție semnificativă dintre migranții care au murit din 2011 şi până acum se aflau în țară doar pentru că Qatarul a câștigat dreptul de a găzdui Cupa Mondială”, a declarat Nick McGeehan, directorul unei firme de avocatură specializată în drepturile angajaţilor din Golf.

Autorităţile au recunoscut, oficial, numai 37 de decese care au avut loc în timpul construcţiei stadioanelor pentru Cupa Mondială de anul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Avalanşă de plecări de la Real Madrid | Şase jucători pot pleca
La Liga • 13 mart., 21:19
Avalanşă de plecări de la Real Madrid! Şase jucători se pot despărţi de „galactici”, în vară
Toni Kroos revine la naționala Germaniei pentru EURO 2024
Fotbal extern • 22 feb., 15:59
Toni Kroos revine la naționala Germaniei pentru EURO 2024! Cum a fost convins mijlocașul de la Real Madrid
Toni Kroos a spus totul după golul anulat al lui Leipzig din meciul cu Real Madrid
Liga Campionilor • 14 feb., 8:29
Toni Kroos a spus totul după golul anulat al lui Leipzig din meciul cu Real Madrid: „Trebuia validat golul”
Toni Kroos vrea să revină la naţionala Germaniei
Fotbal extern • 13 feb., 8:42
Toni Kroos vrea să revină la naţionala Germaniei: „Există o posibilitate, da, dar vom vedea”
La cine a ajuns "mantia lui Lionel Messi"
Cupa Asiei • 10 feb., 20:30
La cine a ajuns „mantia lui Lionel Messi”! Ce s-a întâmplat după finala Cupei Asiei, Iordania – Qatar 1-3