Închide meniul

Șumudică a luat foc după înfrângerea cu Galatasaray. Atacuri în rafală ale românului: "A fost ca un meci de baschet"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 septembrie 2020, 8:45

Șumudică a luat foc după înfrângerea cu Galatasaray. Atacuri în rafală ale românului: "A fost ca un meci de baschet"

Abaca Press / AA via Hepta

Marius Șumudică

După meci, tehnicianul român s-a dezlănțuit la adresa arbitrajului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E evident ce se va întâmpla dacă vorbesc despre asta. Eu nu îmi amintesc să fi câștigat vreun meci când am fost ajutat. Astăzi a fost ca un meci de baschet, pur și simplu nu pot spune nimic despre maniera de arbitraj. Când ne atingeam adversarii, fluiera imediat. 

În prima repriză s-a uitat 3 minute la VAR, dar a dat un singur minut de prelungire. În repriza secundă, cu multe pauze, goluri, schimbări, a prelungit 4 minute. Eu vreau doar să fim lăsați să jucăm, echipa mea nu are nevoie de altceva”, a spus Șumudică după meci. 

Radamel Falcao a fost într-o seară de grație împotriva echipei la care Alexandru Maxim și Junior Morais au fost titulari. "El Tigre" a contribuit la toate golurile gazdelor.

"Cred că e foarte ușor să câștigi așa, e foarte ușor să joci în condițiile astea. S-a acordat un penalty împotriva noastră la un fault inexistent. Nu știu ce au analizat. Dintr-odată ne-am văzut conduși cu 1-0. Apoi au fost și câteva greșeli ale elevilor mei, dar e de înțeles, a fost primul meci. 

Reclamă

Am doar 16 jucători în lot, sunt jucători care au devenit liber. Avem nevoie de transferuri, de jucători cu calitate. Trebuie să fim însă atenți, să selectăm cu grijă. Nu avem puterea financiară să aruncăm cu banii, dar va trebui să cheltuim dacă vrem să aducem jucători buni, care să intre direct titulari", a mai spus Șumudică. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Trei meciuri din Championship se văd azi, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Leicester – West Brom se joacă de la 14:30 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și