Închide meniul

Șumudică, egal dramatic în Turcia. Românul, urmărit de ghinion după rezultatul fantastic de la Galatasaray

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2020, 20:54

Șumudică, egal dramatic în Turcia. Românul, urmărit de ghinion după rezultatul fantastic de la Galatasaray

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Șumudică, egal dramatic în Turcia. Românul, urmărit de ghinion după rezultatul fantastic de la Galatasaray

Kayode a deschis scorul în minutul 58 pentru trupa lui Șumudică, dar Jahovic a egalat în minutul 88 dintr-un penalty. Cei de la Antalyaspor au jucat în zece din minutul 66, atunci când Ozmert a fost eliminat. De la gazde, Maxim și Toșca au evoluat pe toată durata partidei. Gaziantep se află pe locul 10, cu 35 de puncte, iar Antalyaspor ocupă locul nouă, cu 37 de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șumudică a făcut show după egalul cu Galatasaray

Marius Şumudică a fost de neoprit la conferinţa de presă de după Galatasaray-Gaziantep 3-3. Golul marcat de Alexandru Maxim, în al 15-lea minut de prelungiri, l-a făcut pe antrenorul român să dea recital în momentul în care s-a întâlnit cu jurnaliştii.

"Numai echipele de acelaşi nivel cu Galatasaray pot să revină, pe acest teren, de la 1-3 la 3-3. A fost o singură echipă pe teren în a doua repriză, am avut multe oportunităţi de a marca. Am obţinut punctul de care aveam nevoie şi toată Turcia a văzut că l-am câştigat pe teren.

Câte echipe pot să o blocheze pe Galatasaray chiar la ea acasă? Galata a jucat la trecerea de timp şi acest lucru m-a făcut foarte fericit. Am avut un gol anulat şi cred că decizia a fost nedreaptă. Am înscris totuşi în ultima secundă", a declarat Marius Şumudică la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și