Închide meniul

Surpriză uriaşă! Clubul care negociază cu Adrian Mutu! „Mă voi întâlni cu el în acest week-end”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 noiembrie 2021, 18:03

Surpriză uriaşă! Clubul care negociază cu Adrian Mutu! „Mă voi întâlni cu el în acest week-end

Adrian Mutu şi-a desemnat urmaşul de la naţională

Adrian Mutu este antrenorul Rapidului | Hepta

Attila Revesz suţine că variantele pentru banca tehnică a lui Kisvarda sunt Adrian Mutu şi Szabolcs Huszti. „Există şi variante de peste hotare, am vorbit cu Michael Boris de mai multe ori. Cel mai probabil, mă voi întâlni cu Adrian Mutu în acest weekend”, a spus oficialul lui Kisvarda, citat de nemzetisport.hu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu este dorit la Kisvarda, în Ungaria

La clubul din Ungaria evoluează Claudiu Bumba şi Andrei Peteleu. Kisvarda a rămas brusc fără antrenor, pe 9 noiembrie, atunci când Joao Janeiro a plecat în Slovacia, la Dunajska Streda.

Kisvarda e pe locul 3 în prima ligă din Ungaria, cu 24 de puncte acumulate după primele 12 meciuri. Lider e Ferencvaros, cu 28 de puncte, urmată de Puskas (25 de puncte).

Citește și:

Eugen Trică, „săgeţi” către Adrian Mutu şi Flavius Stoican

Eugen Trică a trimis mai multe „săgeţi către” Adrian Mutu şi Flavius Stoican, antrenorii din acest sezon ai celor de la FC U Craiova 1948.

”În prima zi în care am ajuns le-am transmis un mesaj băieților, ei s-au culcat pe-o ureche, cum că sunt o echipă nou-promovată. Noi suntem o echipă nou-promovată doar pe hârtie. În campionatul nostru doar Mioveni ar fi, care a rămas cu același lot din sezonul trecut din Liga 2.

Reclamă

Am mai văzut niște situații când echipa pierdea meciurile și antrenorii care au fost după mine și înaintea mea spuneau că sunt mulțumiți de atitudinea și dorința jucătorilor.

Nu sunt de acord. Cei care au venit trebuiau să aibă deja atitudine și dorință. Jucătorii s-au pregătiti foarte bine două săptămâni, atmosfera este foarte bună, se implică sută la sută.

Am văzut lucruri bune și mai puțin bune la amicalul cu Steaua. Am făcut analiza video, le-am arătat unde au greșit și am corectat la antrenamente. Sunt montați, stau bine fizic și cei ce vor intra mâine sunt sigur că vor da totul să câștige. Doar victoria mă mulțumește mâine. Cu orice alt rezultat aș fi total nemulțumit, chiar dacă întâlnim campioana și liderul incontestabil”, a spus Eugen Trică.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și