Închide meniul

Ucrainenii, la picioarele lui Mircea Lucescu: "Vreau să îl prezint pe Mircea Lucescu, unul dintre cei mai buni antrenori din lume"

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2020, 12:30

Ucrainenii, la picioarele lui Mircea Lucescu: "Vreau să îl prezint pe Mircea Lucescu, unul dintre cei mai buni antrenori din lume"

Dinamo KIev Facebook

Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev

  • Mircea Lucescu va avea un salariu anual de 3 milioane de euro
  • Lucescu a câştigat 8 titluri de campion în Ucraina

"Vreau să îl prezint pe Mircea Lucescu, unul dintre cei mai buni antrenori din lume. Sper că, prin venirea staffului său, Dinamo Kiev va continua pe culmile succesului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sper că va câştiga multe titluri şi sper ca fanii să îl aprecieze în funcţie de rezultatele lui. Îl voi ajuta cu tot ce pot", a spus Surkis. 

Mircea Lucescu a antrenat-o 12 ani pe rivala lui Dinamo Kiev, Şahtior Doneţk

Mircea Lucescu a făcut istorie pe banca celor de la Şahtior, în cei 12 ani pe care i-a petrecut pe banca "minerilor". A câștigat de 8 ori campionatul, de 6 ori Cupa Ucrainei și de 7 ori Supercupa.

Reclamă

"Îmi era dor de Ucraina. Am vrut să revin aici, să am iar rezultate bune. Sunt foarte fericit că vin la un club de tradiție, cu jucători talentați. Cred că cei de aici vor fi mulțumiți de munca mea și voi avea rezultate. Le mulțumesc președintelui și fanilor pentru încredere”, a spus şi Lucescu. 

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat 13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă 11:22 „O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!” 11:22 Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT 10:53 „A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!” 10:48 Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu şi-au aflat adversarele de la Cupa Mondială Macao 2024 10:07 Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!” 9:55 CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! "Vulturii" şi-au demis antrenorul pus în ianuarie
Fotbal extern • 11:22
Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 13 apr., 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru "tricolore"
Tenis • 13 apr., 9:03
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru „tricolore”
Mircea Lucescu, reacţie categorică despre implicarea la Dinamo
Liga 1 • 12 apr., 23:30
Mircea Lucescu, reacţie categorică despre implicarea la Dinamo: „Eu asta pot să fac!”. Anunţ despre viitorul său