Închide meniul

UEFA a decis! Backa Topola – FCSB se joacă! 14 jucători pentru calificarea în turul 3 al Europa League

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 septembrie 2020, 9:24

UEFA a decis! Backa Topola – FCSB se joacă! 14 jucători pentru calificarea în turul 3 al Europa League

Profimediaimages

FCSB, probleme mari înaintea meciului din Serbia

Astfel, după ce au rămas 14 jucători valizi pentru disputa din Serbia, FCSB nu are niciun risc de a pierde partida la "masa verde", susţine sport.ro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum va arăta primul 11 al celor de la FCSB pentru duelul cu Backa Topola

Mai jos, puteţi vedea cum ar putea arăta primul 11 al roş-albaştrilor, după ce 9 jucători au fost infectaţi cu Covid-19.

FCSB (4-3-3): Ducan – Creţu, Perianu, Briceag, Panţîru – Horşia, Simion, Moruţan – Man, Buziuc, Coman

Sergiu Buș, Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Ionuț Vînă, Andrei Pandele, Olaru, Tănase, Miron şi Cristea sunt cei nouă jucători care au coronavirus şi nu pot evolua în Serbia.

Cea mai mare problemă a celor de la FCSB este faptul că au un singur portar valid. Ducan este cel de care se leagă speranţele bucureştenilor pentru meciul din turul 2 preliminar al Europa League. 

Reclamă

Meciul dintre Backa Topola şi FCSB, din turul 2 al preliminariilor Europa League, se va disputa în această seară de la ora 22.00, în format LIVE TEXT pe antenasport.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și