Închide meniul

Un fotbalist a fost dat afară de club, după ce a postat imagini incendiare cu iubita sa. Reacția antrenorului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2020, 7:14

Un fotbalist a fost dat afară de club, după ce a postat imagini incendiare cu iubita sa. Reacția antrenorului

AS

Un fotbalist a fost dat afară de club, după ce a postat imagini incendiare cu iubita sa

Antonucci aparține de AS Roma și a fost împrumutat la Vitoria de Sebuta în ianuarie, pentru a primi mai multe minute de joc. Totuși, la câteva luni după ce a sosit în Portugalia, Antonucci a intrat în conflict cu antrenorul pentru că ar fi ”pătat” imaginea clubului, postând pe Instagram mai multe fotografii controversate cu iubita sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good luck ⚽️ ❤️ @mirko_antonucci #alwayswithyou
A post shared by Ginevra Lambruschi (@ginevralambruschi) on

Mikro Antonucci, dat afară după ce a postat poze pe Instagram

”Un jucător trebuie să reprezinte Vitoria de Setubal 24 de ore pe zi, să respecte clubul, fanii și tot ce reprezintă această entitate. Am decis ca, împreună cu restul staff-ului și managementul clubului, să încheiem împrumutul și jucătorul să se întoarcă la AS Roma. L-am avertizat în multe rânduri pentru comportamentul său, dar atitudinea sa a rămas aceeași și a cauzat multe evenimente neplăcute”, a spus Julio Velasquez, antrenorul echipei.

Antonucci are 90.000 de fani pe Instagram și este foarte activ pe rețelele sociale. El postează multe fotografii cu Ginevra Lambruschi, iubita sa fiind și un influencer de succes în Italia. 

 

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My favorite place in the world is next to you @mirko_antonucci
A post shared by Ginevra Lambruschi (@ginevralambruschi) on

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:50 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și