Închide meniul

VIDEO. George Pușcaș, încă un gol pentru Reading! Atacantul român visează la Premier League

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 aprilie 2021, 16:23

VIDEO. George Pușcaș, încă un gol pentru Reading! Atacantul român visează la Premier League

profimedia

George Pușcaș, gol pentru Reading

George Pușcaș a marcat în minutul 57, pentru 2-0. Portarul lui Derby a respins în față un șut din marginea careului, iar Pușcaș a fost la locul potrivit. Românul a împins balonul în plasă, spre bucuria oamenilor de pe banca lui Reading!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Pușcaș a înscris în Reading – Derby County 3-1

A fost al patrulea gol din acest sezon de Championiship pentru George Pușcaș, în 17 meciuri. Atacantul de 24 de ani are și un assist în dreptul numelui său.

Pușcaș a jucat până în minutul 81, fiind înlocuit de Joao. Acesta din urmă a înscris numai trei minute mai târziu și a stabilit scorul final. Olise deschisese scorul chiar înainte de pauză. Golul de onoare al lui Derby a fost marcat de Lawrence.

Pușcaș a ratat o bună parte din sezon din cauza accidentărilor. Românul a fost supus și la o intervenție chirurgicală, dar a revenit în formă bună la Reading.

Reclamă

După acest rezultat, Reading a urcat pe locul 6 în Championiship, ultimul care asigură prezența în play-off-ul de promovare. Doar șase etape au mai rămas până la finalul sezonului. 

George Pușcaș, criticat la echipa națională

Deși traversează o formă bună la Reading, prestațiile lui Pușcaș n-au fost aceleași și la echipa națională. De altfel, atacantul de 24 de ani a fost desființat pentru cartonașul roșu primit în meciul cu Armenia. 

"Nu pot să-mi dau seama ce a vrut el să facă acolo. Pușcaș știe și, tot el, trebuie să ne explice. Și eu băgam material când intram pe teren, însă, nu știu dacă știe multă lume, la echipa națională, în 45 de selecții, nu am luat niciodată roșu!

Reclamă 4 / 0/3

Nici măcar nu am fost suspendat în urma a două galbene. Avem o altă responsabilitate. O fi fost neatenție, o fi fost lipsă de experiență, nu pot și nici nu vreau să-mi dau cu părerea", s-a plâns fostul jucător al naționalei, Ionel Ganea. 

8 goluri în 22 de selecții are George Pușcaș la echipa națională. A debutat în 2018, într-o victorie dintr-un amical cu Chile, scor 3-2. 

Recomandări
  • George Pușcaș are 24 de ani
  • Joacă la Reading din 2019

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și