Închide meniul

VIDEO | Ladislau Boloni, ghinion incredibil! Panathinaikos a fost egalată de portarul advers în minutul 90+7. Reacţia antrenorului român

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 martie 2021, 15:30

VIDEO | Ladislau Boloni, ghinion incredibil! Panathinaikos a fost egalată de portarul advers în minutul 90+7. Reacţia antrenorului român

profimediaimages.ro

Ladislau Boloni, lovit de ghinion

Prima repriză dintre Asteras şi Panathinaikos a fost lipsită de reuşite. "Nebunia" a început în minutul 58, când Federico Macheda a deschis scorul. La doar un minut, fostul jucător al lui Manchester United a reuşit "dubla". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă "verzii" au fost în avantaj până în minutul 84, aceştia au ratat victoria. Elevii lui Boloni au încasat gol de la Luis Fernandez, iar finalul a fost unul incredibil. Gazdele au marcat golul de 2-2 în minutul 90+7. Autorul golului a fost portarul Nikos Papadopoulos!

Ladislau Boloni: "Această frustrare ne va ajuta pe viitor"

În urma acestui rezultat, Panathinaikos rămâne pe locul 5 în SuperLigă, cu 46 de puncte. În următoarele două etape, echipa lui Boloni are două meciuri de foc: cu PAOK, pe teren propriu, şi cu Olympiakos, în deplasare.

"A fost un meci pe care l-am avut în mână, mai ales în repriza a doua. Cred că, în ultimele 15 minute, am făcut puțin pasul înapoi. În acel moment am plătit pentru asta.

Reclamă

Având în vedere modul în care s-a desfășurat meciul și faptul că am făcut remiză, sper că vom continua bine. Suntem dezmăgiți cu toții, dar cred că această frustrare ne va ajuta pe viitor", a declarat Boloni, la final.

Final de aventură pentru Boloni în Grecia

Ladislau Boloni este aproape de finalul aventurii în Grecia. Potrivit presei elene, antenorul român va fi demis de la Panathinaikos. Tehnicianul român a fost numit "principal" la gruparea elenă în octombrie 2020. El are contract până în iunie 2022.

"Îndepărtarea antrenorului va fi anunţată în curând. Boloni a pierdut controlul vestiarului şi problemele din interior au demonstrat că Panathinaikos are probleme interne serioase", anunțau jurnaliștii de la Ethnos.gr.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! Vezi toate știrile
Citește și