Închide meniul

Zinedine Zidane, anunţ categoric despre transferul lui Haaland la Real Madrid! Antrenorul "galacticilor" a dat răspunsul pe loc

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 aprilie 2021, 6:48

Zinedine Zidane, anunţ categoric despre transferul lui Haaland la Real Madrid! Antrenorul "galacticilor" a dat răspunsul pe loc

profimediaimages.ro

Zinedine Zidane, anunţ categoric despre transferul lui Haaland

Atacantul norvegian este printre cei mai curtați jucători din fotbalul mondial, însă Zidane nu vrea să audă despre campania de transferuri pentru următorul sezon. Tehnicianul a explicat că se gândeşte doar la următorul meci, cel cu Eibar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"M-am săturat să o tot spun. Mă gândesc doar la meci. Este mai bine să îmi adresaţi întrebari bune despre fotbal. Nu mă gândesc la ce se va întâmpla anul viitor!", a declarat Zidane, potrivit Marca.

Erling Haaland, printre cei mai curaţi jucători ai planetei

Vedeta lui Dortmund a înscris 49 de goluri în tot atâtea meciuri, iar nume grele din fotbalul mondial, printre care se numără Barcelona, Manchester United, City și Chelsea, și-au manisfetat interesul pentru Haaland.

Borussia Dortmund i-a setat prețul atacantului la 180 de milioane de euro. În 2022, clauza acestuia va scădea la "numai" 75 de milioane. Prin urmare, nemții s-ar putea vedea obligați să renunțe la golgheterul de 20 de ani încă din această vară.

Haaland a ajuns la Borussia Dortmund în ianuarie 2020. Nemții i-au achitat doar 20 de milioane de euro lui RB Salzburg pentru transferul norvegianului. Potrivit site-ului specialitate Transfermarkt.com, el este cotat la 110 milioane de euro.

Reclamă

Tatăl lui Haaland și Mino Raiola s-au întâlnit și cu Florentino Perez! Real Madrid îi face concurență Barcelonei

După ce au avut o întâlnire şi cu Joan Laporta, tatăl lui Erling Haaland și Mino Raiola au negociat și cu președintele lui Real Madrid, Florentino Perez.

Noul președinte al Barcelonei a crezut că le-a luat fața competitorilor pentru semnătura norvegianului. În dimineața zilei de joi, s-a intâlnit personal cu tatăl jucătorului, Alf-Inge Haaland, și agentul Mino Raiola.

Se pare că Laporta s-a înșelat. El Chiringuito a făcut publice imaginile cu Raiola și Alf-Inge Haaland de la sosirea la Madrid, la numai câteva ore după ce s-au întâlnit cu Laporta.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și