Închide meniul

A dat Dinamo marea lovitură?! Cuvinte uriaşe despre Janusz Gol: "Cel mai bun mijlocaş alături de care am jucat vreodată"

Antena Sport Publicat: 25 august 2020, 15:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

A dat Dinamo marea lovitură?! Cuvinte uriaşe despre Janusz Gol: "Cel mai bun mijlocaş alături de care am jucat vreodată"

Profimedia

Janusz Gol a semnat cu Dinamo

  • Janusz Gol, al doilea transfer făcut de spanioli la Dinamo
  • Polonezul este lăudat de un fost coleg

Janusz Gol a jucat în sezonul trecut la Cracovia, acolo unde a fost coleg cu Sergiu Hanca şi Cornel Râpă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mijlocaş al celor de la Dinamo, Hanca, are numai cuvinte de laudă la adresa jucătorului care a fost dorit şi de Legia Varşovia. Mai mult, Hanca a spus că l-a sfătuit pe polonez să aleagă Dinamo. 

M-a întrebat câteva detalii. Trebuia să-și rezolve întâi situația aici. I-am zis că e echipa mea de suflet. E cel mai bun mijlocaș central alături de care am jucat vreodată. Profesionist 100%, are forță, inteligență, viziune în joc. Tot ce îi trebuie unui mijlocaș, un număr 6 sau 8. E un lider în teren, mereu vorbește, implicat la antrenamente și meciuri, indiferent că-s amicale sau oficiale.

Reclamă

E mai bine fizic și mental decât un fotbalist de 20, chiar dacă are 34. Și știu ce vorbesc, credeți-mă. Nu l-am văzut niciodată obosit. Să nu se aștepte lumea să marcheze și să dea 100 de pase de gol. E foarte eficient, cred că orice antrenor și l-ar dori. Nu e tip conflictual. E calm, bun cu toată lumea, îi bagă în seamă pe toți, de la cel mai tânăr junior până la cel mai în vârstă”, a povestit Hanca la Digisport

Cine este Janusz Gol, noul transfer făcut de Dinamo

Fost internațional al Poloniei, cu 8 selecții pentru prima reprezentivă, Janusz Gol (34 de ani) și-a început cariera la Polonia-Stal Swidnica și a mai evoluat pentru GKS Belchatow, Legia Varșovia, Amkar Perm și KS Cracovia.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Mihai Rotaru, „bombă” pe piața transferurilor! A pus ochii pe un jucător de națională, plecat pe o sumă mare în străinătate 17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dinamo şi-a luat atacant cu selecţii în naţionala statului Kosovo
Liga 1 • 10 feb., 20:46
OFICIAL | Dinamo şi-a luat atacant cu selecţii în naţionala statului Kosovo! Astrit Selmani a semnat cu „câinii”
Dinamo a făcut al doilea transfer al iernii
Liga 1 • 16 ian., 23:14
Dinamo a făcut al doilea transfer al iernii! Un jucător care a câștigat 4 titluri cu Dinamo Zagreb vine să-i salveze pe „câini”
A fost dat afară de Mihai Rotaru, dar poate semna imediat cu Dinamo
Liga 1 • 3 ian., 18:13
A fost dat afară de Mihai Rotaru, dar poate semna imediat cu Dinamo! „Câinii” forţează primul tranfer al iernii
Campionul de la FCSB care pleacă la Dinamo
Liga 1 • 24 dec., 12:21
Campionul de la FCSB care pleacă la Dinamo! Lovitura dată de „câinii roşii” pe final de an
Sergiu Hanca a avut o replică dură pentru Joyskim Dawa. Sergiu Hanca a suferit o ruptură a ligamentelor de la gleznă
Liga 1 • 17 nov., 23:55
Sergiu Hanca, replică dură pentru Joyskim Dawa: „Fotbalul nu e să ne rupem picioarele! Nu-l învăţ cum să joace!”