Închide meniul

”A ieșit un circ!” Constantin Budescu, săgeți pentru Sepsi. ”Magicianul” i-a spus ”pas” și lui Adrian Mititelu, care îl aștepta la FC U Craiova 1948

Dragoș Vasile Publicat: 22 ianuarie 2022, 16:44

”A ieșit un circ!” Constantin Budescu, săgeți pentru Sepsi. ”Magicianul” i-a spus ”pas” și lui Adrian Mititelu, care îl aștepta la FC U Craiova 1948

Constantin Budescu a dezvăluit de ce a refuzat-o pe Sepsi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Constantin Budescu a dezvăluit de ce a refuzat-o pe Sepsi
  • ”Magicianul” i-a spus ”pas” și lui Adrian Mititelu, care îl aștepta la FC U Craiova 1948

Constantin Budescu a ieșit la atac după ce a refuzat-o pe Sepsi

”Budi” a bifat primele minute pentru FC Voluntari chiar pe arena ”Ilie Oană, unde evoluează Petrolul Ploiești, echipa sa de suflet. La final, mijlocașul a dezvăluit că, în afară de Sepsi, și Adrian Mititelu l-a ofertat în această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, Budescu a explicat că familia primează pentru el, astfel că a ales o echipă unde poate fi cât mai aproape de cei dragi.

”Este mult mai bine pentru mine. Au fost discuții cu Sepsi, cu cei de la FC U Craiova 1948 și cu Voluntari. Este un argument pentru că vreau să fiu alături de familie.

Reclamă

Le-am spus celor de la Sepsi atunci că mai sunt în discuții și cu alte formații și că nu vreau să vorbesc la televizor, să nu spun nimic până nu se ia o decizie. Din păcate au apărut ei la televizor și a ieșit un circ pe care nu cred că trebuiau să-l creeze.

Mai avem mult de muncă până să rămânem în play-off”, a spus Constantin Budescu după Chindia – FC Voluntari 0-0.

Reclamă
Citește și:

Toni Petrea, mesaj amuzant transmis lui Constantin Budescu

La conferința de presă a meciului cu CFR Cluj, Toni Petrea, antrenorul roș-albaștrilor, i-a transmis un mesaj lui Constantin Budescu, singurul jucător care a plecat de la FCSB în această iarnă.

Nu pot să-i spun decât mult succes lui Budi, el e un băiat foarte ok. Mă bucur pentru el că și-a găsit loc, așa cum și-a dorit, cât mai aproape de casă, nu pot să-i spun decât succes„, a spus Petrea.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul
Liga 1 • 22 mart., 17:29
Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul. Assist-uri geniale ale lui „Budi” la golurile constănţenilor
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv!
Liga 1 • 19 mart., 9:36
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul
Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Liga 1 • 18 mart., 20:00
„Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"
Liga 1 • 18 mart., 17:23
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”