Închide meniul

A început curățenia la Craiova! Primul fotbalist la care a renunțat Corneliu Papură. "Ne mai trebuie jucători"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2021, 14:06

A început curățenia la Craiova! Primul fotbalist la care a renunțat Corneliu Papură. "Ne mai trebuie jucători"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Craiova s-a despărțit de primul jucător in acest an

Universitatea Craiova s-a despărțit de mijlocașul bulgar Antoni Ivanov. Acesta era nemulțumit cu statutul său de rezervă la echipa din Bănie și a fost împrumutat la FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corneliu Papură a început curățenia la Craiova

Ivanov nu a prins nicio partidă la Craiova în acest sezon de Liga 1. Bulgarul a acceptat propunerea să se bată la retrogradare cu Voluntari pentru a strânge cât mai multe meciuri în picioare. 

Ivanov a fost cumpărat de la Gaz Metan Mediaș pentru 150.000 de euro în iulie 2019. În total, acesta a strâns 32 de apariții pentru olteni și și-a trecut în cont două goluri și cinci pase decisive. 

Și Andrei Ivan a fost aproape de o despărțire de Craiova. Atacantul de 24 de ani a înscris un singur gol în 12 meciuri de Liga 1 și a fost aproape să fie împrumutat la FC Argeș.

Corneliu Papură: "Ne mai trebuie jucători. Avem o bancă scurtă"

"Nouă sigur ne mai trebuie jucători, știți că am spus asta și din turul campionatului, că avem o bancă foarte scurtă. Nu avem un potențial financiar ieșit din comun să luăm pe cine ne-am dori, dar în funcție de ce mai rămân liberi sperăm să ne mai completăm grupul", a declarat Corneliu Papură. 

Reclamă

Craiova va relua lupta pentru titlul din Liga 1 împotriva lui Sepsi Sf. Gheorghe, pe 12 ianuarie. Oltenii sunt fără victorie în ultimele două etape de campionat, când au cedat în fața lui FCSB și au remizat cu CFR Cluj. Echipa lui Corneliu Papură este la două puncte de liderul FCSB.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și