Închide meniul

Academica Clinceni – Dinamo 1-0 | Mircea Rednic asigură că nu va demisiona! Avertisment de o duritate extremă pentru jucători: „Au tot plecat antrenori, e rândul lor să plece!”. Atacuri în valuri ale „Puriului”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 decembrie 2021, 23:29

Academica Clinceni – Dinamo 1-0 | Mircea Rednic asigură că nu va demisiona! Avertisment de o duritate extremă pentru jucători: „Au tot plecat antrenori, e rândul lor să plece!. Atacuri în valuri ale „Puriului

Mircea Rednic şi-a pierdut răbdarea cu jucătorii de la Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dinamo a ajuns la 15 meciuri la rând fără victorie. Nu a mai câştigat de patru luni, ultimul succes fiind reuşit pe 2 august, cu Academica Clinceni. Mircea Rednic i-a făcut praf pe atacanţi şi nu îşi poate explica cum pot aceştia să rateze ocazii uriaşe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic, atac la jucători după Academica Clinceni – Dinamo 1-0

În primul rând, fotbalul se joacă pe goluri. Ai avut o repriză foarte bună, dar nici cu poarta goală nu poţi să înscrii. Am avut 7 cornere şi băteam de la o poartă la alta. Greşeli de marcaj… am jucat, am dominat jocul, dar nu e suficient. Noi trebuie să avem 20 de ocazii ca să putem să înscriem un gol. E lipsă de concentrare în faţa porţii, poate şi de calitate.

Normal că în repriza a doua ne-a fost foarte greu. Eu nu am jucători care să elimine un adversar din joc la mijlocul terenului. Deja sunt aceeaşi jucători. Eu nu am nimic, nu vreau să dau vina pe nimeni. Toţi suntem de vină când nu avem rezultate. Dar poate e maxim pentru ei. I-am schimbat, multe reproşuri nu pot să le fac pentru că nu ne-au dominat adversarii.

Le-am zis să fie pozitivi între ei. Nu e unul mai deştept ca altul… trebuie să înţeleagă că dacă nu formează o echipă va fi greu. Ei trebuie să înţeleagă, eu încerc cât pot. Dacă nu jucaţi în echipă, o să fie greu. Nu trebuie să fie grupuleţe, străinii şi românii.

Citește și:

Mircea Rednic: „De ce să plece antrenorul de la Dinamo?”

Trebuie să rezist, nu am venit acum să plec. Nu plec. Ei trebuie să înţeleagă că au plecat antrenori, mai e şi rândul lor să plece. De doi ani nu s-a schimbat nimic. De ce să plece antrenorul? Acolo e vorba de calitate. Ai poarta goală şi tu dai din alunecare.

Reclamă

Unii cred că se mulţumesc că sunt la Dinamo. Nu, Dinamo vrea performanţă. Cine nu vrea performanţă, o să plece!„, a declarat Mircea Rednic după Academica Clinceni – Dinamo 1-0.

Dinamo are cea mai slabă defensivă din Liga 1, la egalitate cu Academica Clinceni. Amândouă au încasat 39 de goluri în primele 18 etape. În acest an, trupa lui Rednic mai are de disputat meciurile cu Chindia, CS Mioveni şi Farul.

În urma acestui rezultat, Academica Clinceni a obţinut primul succes din acest sezon, însă rămâne pe locul 16, cu 7 puncte. De partea cealaltă, Dinamo ocupă poziţia a 15-a, dar mai are numai două puncte avans faţă de „lanterna roşie” a Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și