Închide meniul
VIDEO

Adrian Mutu a răbufnit după Rapid – Slavia Praga 1-7: „Să nu exagerăm! Nu mă interesează Şumudică!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 iulie 2022, 13:55

Adrian Mutu a răbufnit după Rapid – Slavia Praga 1-7: „Să nu exagerăm! Nu mă interesează Şumudică!

Adrian Mutu e antrenor la Rapid

Adrian Mutu, la aeroport / Antena Sport

Adrian Mutu a răbufnit după Rapid – Slavia Praga 1-7. „Briliantul” a subliniat faptul că a fost doar o partidă amicală, iar pregătirea fizică a primat în cantonament. Antrenorul giuleştenilor nici nu a vrut să audă de criticile lui Marius Şumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu şi-a atras noi critici după umilinţa din ultimul meci de pregătire. Giuleştenii au încasat 7 goluri de la fosta echipa lui Nicolae Stanciu, iar „Şumi” a ieşit la atac.

Adrian Mutu a răbufnit după Rapid – Slavia Praga 1-7

„Contează impresia generală! Sunt mulţumit per total, în afară de meciul de ieri. Diferenţa de valoare s-a văzut. Valoarea e valoare. Până în minutul 65 am jucat de la egal la egal cu ei. Sunt lucruri de pus la punct. Băieţii au muncit foarte bine şi, nedând importanţă rezultatelor, am lucrat pe partea fizică.

E nevoie de un fundaş, unul care poate să joace şi lateral. Ne-a lovit tare în orgoliu şi a fost un duş rece pentru noi. Nu îţi convine să pierzi. Avem de muncit. Este un joc de pregătire. Haideţi să nu exagerăm! Nu mă interesează ce a zis Şumudică!”, a declarat Adrian Mutu la sosirea în ţară.

Marius Șumudică, un car de nervi după umilinţa Rapidului

Marius Șumudică a fost un car de nervi după Rapid – Slavia Praga 1-7. Antrenorul crede că giuleștenilor le va fi aproape imposibil să se bată pentru titlu în anul centenarului.

Reclamă

”Eu am spus că Rapid va avea probleme. Nu este o echipă care să se lupte la podium. Va avea viață grea și să intre în play-off. Mă așteptam la orice. La centenar e exclus. Eu cunosc foarte mulți suporteri. Se gândesc la podium. Am văzut comentarii. Ar fi o minune să prindă podiumul!

Trebuie să se trezească la realitate. Să vă uitați ce program are Rapid. E un program infernal. Dacă vor ieși cu bine, există un plus. Dacă nu, e grav. E echipa pe care o simpatizez. O iubesc și sper ca în acest an să mă contrazică și să termine în primele 3”, a răbufnit Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Rapid – Slavia Praga 1-7

Rapid a suferit o înfrângere la scor, în partida amicală cu Slavia Praga. Echipa antrenată de Adrian Mutu a pierdut cu scorul de 1-7, în a doua repriză încasând şase goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a pierdut la o diferenţă uriaşă ultima partidă amicală din cantonamentul din Austria. Slavia Praga, vicecampioana Cehiei, a dat recital cu formaţia patronată de Victor Angelescu şi Dan Şucu. La pauză, scorul era de doar 1-0 pentru cehi, însă după pauză „giuleştenii” au încasat 6 goluri, 3 dintre ele între minutele 51 şi 55.

Pentru Rapid, singurul gol marcat a fost înscris de Jakub Vojtus, la scorul de 5-0, în repriza secundă. Acesta a fost ultimul meci amical disputat de Rapid, înainte de debutul în noul sezon. „Vişinii” se vor întoarce în ţară miercuri, pentru a pregăti partida cu CFR Cluj, din prima etapă a Superligii.

Rapid a mai pierdut, în această vară, amicalele cu SKN St. Polten (2-3), MKS Cracovia (1-2) şi LASK Linz (0-2).

Echipa de start a Rapidului: Horaţiu Moldovan – Claudiu Belu, Dragoş Grigore, Paul Iacob, Junior Morais – Alexandru Albu, Ljuban Crepulja, Andrei Ciobanu, Ştefan Pănoiu, Rareş Ilie – Jakub Vojtus

În timpul primei reprize, Cristi Săpunaru şi Valentin Costache au fost înlocuiţi de Claudiu Belu- Iordache, respectiv Ştefan Pănoiu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și