Închide meniul

Ahmed Bani, încântat după succesul lui Dinamo de la Clinceni. ”Victoria ne dă moral!”. Ce spune despre meciul cu FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2020, 16:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Ahmed Bani, încântat după succesul lui Dinamo de la Clinceni. ”Victoria ne dă moral!”. Ce spune despre meciul cu FCSB

Telekom Sport

Ahmed Bani, încântat după succesul lui Dinamo de la Clinceni. ”Victoria ne dă moral!”. Ce spune despre meciul cu FCSB

Ahmed Bani a marcat primul său gol în Liga 1, la doar 17 ani. Acesta a punctat după o pasă a lui Diego Fabbrini, dar a mai avut și o bară la scorul de 1-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ahmed Bani, primul gol în tricoul lui Dinamo

Bani este mulțumit după această victorie și speră ca echipa să își revină în săptămânile următoare.

”Sunt foarte fericit pentru că am câștigat acest meci. Această victorie ne va da moral în continuare. Ne trebuiau victorii ca să ne descătușăm.

Lumea poate să vorbească orice, dar e un club de tradiție, dar și dacă au fost lucruri rele în ultima perioadă, totuși ne vom reveni. În fotbal este orice posibil, dacă suntem motivați să sperăm că putem întoarce rezultatul din meciul de Cupă cu FCSB”, a spus Ahmed Bani după meciul cu Clinceni.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și