Închide meniul

"Albă ca Zăpada", răspuns pe măsură pentru Gigi Becali. Adi Popa s-a distrat cu apărarea lui Dinamo!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2020, 18:06 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

"Albă ca Zăpada", răspuns pe măsură pentru Gigi Becali. Adi Popa s-a distrat cu apărarea lui Dinamo!

Captură Digi Sport

Adi Popa a deschis scorul în derby-ul cu FCSB

Reprimit în lot cu doar câteva zile înaintea duelului cu rivala de-o viaţă, Popa a făcut diferenţa în prima repriză. A înscris golul cu ajutorul căruia roş-albaştrii au fost în avantaj după primele 45 de minute

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa a deschis scorul în derby

Experienţa fostului jucător de la Ludogoreţ şi Reading s-a văzut în minutul 32. Scăpat din marcaj, Adi Popa a intrat în careu şi, cu un dribling, a "culcat" la pământ doi adversari. L-a învins pe Piscitelli cu un şut la colţul scurt.

Cu numai 5 minute înainte să înscrie, Adi Popa a acuzat dureri. A fost nevoie de intervenţia medicilor lui FCSB. Din fericire pentru Bogdan Vintilă, mijlocaşul a putut continua. Pe banca roş-albaştrilor erau numai juniori. Popa a fost schimbat în minutul 59.

"De ce te duci, mă, la TAS? Te-am luat de la Chiajna și te-am făcut milionar! L-am lăsat când a vrut să plece, a câștigat milioane.

Reclamă

Gnohere e afro-american (n.r. afro-fancez), dar e băiat de caracter. Afro-americanul a fost mai de caracter decât 'Albă ca Zăpada' Popică!", a declarat, la începutul lunii, Gigi Becali. 
 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și