Închide meniul

”Am avut penalty!” Florinel Coman face scandal din cauza arbitrajului și nu îi recunoaște meritele lui Bălgrădean: ”Nu am dat bine”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2020, 20:09 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

”Am avut penalty!” Florinel Coman face scandal din cauza arbitrajului și nu îi recunoaște meritele lui Bălgrădean: ”Nu am dat bine”

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Florinel Coman

Florinel Coman a intrat la pauză și a văzut de pe bancă hențul lui Camora.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un meci foarte greu, o echipă care joacă minge lungă. AM avut și noi ocazii. În minutul 4 am avut penalty la Camora, îi cade mingea pe mână. Nu știu ce să mai zic. Am avut penalty în minutul 4. Bară Dennis, nu a vrut mingea să intre în poartă”, a spus Florinel Coman la Digisport, după CFR Cluj – FCSB 2-0

Florinel Coman, ocazii uriașe a doua repriză

Florinel Coman a intrat la pauză și a avut două șanse uriașe de a marca. Bălgrădean a fost, de fiecară dată, la post.

Nu am dat noi bine. Bine e când intră mingea în poartă. Nu am reușit să băgăm.

Mai trebuie să mă antrenez suplimentar, din punct de vedere fizic nu sunt sută la sută. Cu toții ne gândim la următorul meci, ce a fost în seara asta trebuie să ștergem cu buretele. La Craiova trebuie să merge să câștigăm”, a mai spus Florinel Coman. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia Vezi toate știrile
Citește și