Închide meniul

Anamaria Prodan, aroganță maximă din Las Vegas! Ce a putut posta în mijlocul scandalului monstru cu Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2021, 6:14

Anamaria Prodan, aroganță maximă din Las Vegas! Ce a putut posta în mijlocul scandalului monstru cu Gigi Becali

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan se alfă la Las Vegas

Aflată în Las Vegas, acolo unde are o reședință, alături de familia sa, Anamaria Prodan nu a uitat de războiul cu familia Becali și a postat o fotografie în care apare cu un pahar de vin, alături de mesajul: ”F..k the loosers”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, atac dur la Gigi Becali

Dennis Man s-a transferat la Parma, iar mutarea a fost realizată de vărul lui Gigi Becali, Giovanni, lucru care a făcut-o pe agenta jucătorului de 22 de ani să răbufnească.

Mi se pare jenant ca Gigi Becali să facă așa ceva, în condițiile în care știe cât de mulți bani i-am adus, și cât m-am zbătut pentru jucătorii care azi sunt la el în echipă și nu i-am luat niciun ban. Asta ține de caracter și de foarte multe lucruri pe care nu le are.

Asta ține de bărbăție, dacă ești un bărbat șmecher, și ai demnitate, nu ai voie să faci așa ceva. Poți să spui: ”Domne, vreau ca vărul meu să facă parte din deal”. Atunci aș fi zis ok. Dar ca să faci asemenea porcării. Argăseală a sunat pe la Lausanne, să încerce să îl scoată pe Dennis din contract”, spunea, ieri, Anamaria Prodan pentru AS.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan, ironii la adresa lui Gigi Becali

Prodan l-a făcut praf pe Gigi Becali, despre care susține că nu are bărbăție și că este un om fals. ”Familia lui ar trebuie să fie mândră de ce a făcut el”, a răbufnit Anamaria Prodan.

Dennis a spus că nu vrea să iasă din contract. L-a amenințat că dacă nu iese, nu se mai duce la Parma, că îl trimite la echipa la doua. Mi se pare așa de urât. Este sub demintatea unui bărbat, sau a unui patron. Nici nu vreau să mai vorbesc. Nici să nu ne mai pronunțăm numele. Pentru mine este ceva uluitor. Niciodată nu o să mai colaborez cu el.

Gigi Becali să se ducă la Biserică și să-i mulțumească lui Dumnezeu, să-i spună: sunt un om bun, nu sunt trufaș, nu sunt rău. Spoiala asta pe care o face el pe la televizor, cu omul lui Dumnezeu. Familia lui trebuie să fie mândră de ceea ce a făcut, fetele lui trebuie să fie mândre de ceea ce a făcut tatăl lor, mama lui, la fel”, a mai spus Anamaria Prodan la AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și