Închide meniul

Anamaria Prodan: "Eu sunt regina fotbalului românesc. Nu putem pleca toţi capul când vrea Hagi"

Antena Sport Publicat: 6 august 2020, 14:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Anamaria Prodan: "Eu sunt regina fotbalului românesc. Nu putem pleca toţi capul când vrea Hagi"

Facebook Anamaria Prodan

Anamaria Prodan îl atacă pe Hagi

  • Anamaria Prodan e implicată la Hermannstadt
  • Prodan ne-a adus aminte de poziţia lui Hagi, din 2017

În această situaţie, Viitorul termină pe primul loc. Dacă luam în calcul doar punctele din play-out, atunci Hermannstadt era prima.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Este un lucru pe care toată lumea trebuia să aibă curajul să-l spună. Chiar dacă Gică Hagi este legenda României, nu putem să plecăm toţi capul când el vrea să schimbe regulile cum îi este lui bine. 

Steaua în vremea lui Reghecampf a pierdut un campionat din cauză că Hagi a mers la TAS şi a cerut ca punctele să fie calculate pentru play-off. TAS a validat că sezonul regulat şi play-off-ul sunt două competiţii diferite şi Gică Hagi a câştigat.

Reclamă

Anamaria Prodan: Eu sunt regina fotbalului românesc

De ce nu am făcut şi acum la fel? Acum dacă se întâmplă la fel şi se ştergea tot, Hermannstadt era pe locul 1. Că s-a şters tot! Este o problemă, la cum s-a votat cu toată această nebunie eram pe 1 în play-out. Ieri cu acest egal eram pe locul 1 în play-out. Dar nu mai contează, chiar dacă facem socoteli toţi, trebuie găsită o variantă fără să ne mai certăm. Fără să ne certăm şi să mergem la TAS. 

Eu sunt regina fotbalului românesc, vrei nu vrei. Gică Hagi este împărat, nu este rege. El este numărul 1, eu nu pot să spun vreodată că el este neica nimeni. Gică Hagi este numărul 1 alături de cei mai mari fotbalişti din istoria mondială. Dar când vine vorba despre lucruri care se întâmplă în fotbal este normal să tragă pentru el", a spus Prodan, la Pro X. 

Reclamă

Prodan şi-a adus aminte de anul 2017, atunci când, pentru a câştiga titlul în faţa celor de la FCSB, Hagi susţinea că trebuie ţinut cont de punctele câştigate în play-off. 

"Hagi, când s-a luptat pentru campionat cu Steaua (n.r. – se referă la FC FCSB, nu la Steaua), a țipat ca din gură de șarpe că merge la TAS și că play-out-ul și play-off-ul sunt competiții diferite față de campionatul regulat. Vă aduceți aminte de sezonul 2017, care s-a judecat la TAS și s-a stabilit așa cum a vrut Viitorul, că sunt competiții diferite.

Deci, cei de la Viitorul țipau că așa este firesc, să se calculeze punctele obținute în play-off. Lucru care s-a întâmplat. Acum însă s-au sucit cei de la Viitorul și vor ca punctele să se calculeze pe tot campionatul. Acum nu mai sunt competiții diferite. Viitorul trage turta doar pe masa ei. 

Reclamă 4 / 0/3

Nu au mamă, nu au tată cei de la Viitorul! Nu vor să ajute pe nimeni și se bazează foarte, foarte mult pe numele lui Gică Hagi. Ok, el este legendă, este ‘rege’, dar și eu sunt legendă și ‘regină’, sunt Anamaria Prodan", a mai spus aceasta.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite
Liga 1 • 14:40
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 13:05
FOTO
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o