Închide meniul
EXCLUSIV

Anamaria Prodan, răbufnire la adresa lui Gigi Becali! ”Îi transferăm peste tot, după ieșim la TV și-i înjurăm de morți!” Ce spune de transferul lui Ianis Stoica: ”Ne facem de râs!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 noiembrie 2021, 10:19

Anamaria Prodan, răbufnire la adresa lui Gigi Becali! ”Îi transferăm peste tot, după ieșim la TV și-i înjurăm de morți!” Ce spune de transferul lui Ianis Stoica: ”Ne facem de râs!”

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit

Instagram Anamaria Prodan

Nu este niciun fel de interes la Arsenal, pentru Ianis, dar absolut niciunul. Ne facem de râs, din toate punctele de vedere, când anunți astfel de lucruri, ca tu discuți cu Arsenal, când anunțăm astfel de lucruri ne facem de râs ca patroni, ca fotbal„, a răbufnit Anamaria la AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, atac la Gigi Becali

Anamaria Prodan critică atitudinea lui Gigi Becali față de jucători și consideră că patronul de a FCSB nu face altceva decât să-i distrugă, prin ieșirile sale. Prodan l-a ironizat pe Becali după ce acesta a anunțat transferul lui Ianis Stoica la Arsenal.

Dacă Gigi Becali vinde mai bine ca mine la Arsenal, înseamnă că mă fac eu patron, în locul lui, și el manager, în locul meu. Și, dacă Gigi Becali vinde mai bine decât mine, el așa, singur, manager… felicitări, poate deschidem o firmă împreună :). Dacă, eu am înregistrat contractul lui Ianis, în Anglia, cineva poate vinde mai bine decât mine?

De asta ajung jucătorii așa, pentru că patronii își bat joc cu știri de genul ăsta. Jucătorii sunt zăpăciți de cap. Visează că pleacă în Anglia, Germania, America, uită să mai joace fotbal, iar apoi ieșim la televizor, îi înjurăm de morți, de familie, ne batem joc de ei, și, tot ei sunt de vină, săracii. Eu cred că patronii ar trebui să stea în banca lor. Să facă business și să tragă cu echipa, nu să o dezmembreze.

Să lase jucătorii să-și facă meseria, managerii să-și facă treaba, așa cum și managerii lasă patronii să-și facă treaba. La noi, patronul este și președinte, și antrenor, și cel care vinde biletele. E omul bun la toate, ce ne-o mai trebui să avem și antrenor, manager general, director sportiv. La noi, toți sunt one man show„, a declarat Anamaria Prodan pentru AS.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și