Închide meniul

Andrei Cristea a răbufnit! Radu Petrescu, pus la zid: "Este jenant că se mai prezintă la Iaşi!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 martie 2021, 17:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Andrei Cristea a răbufnit! Radu Petrescu, pus la zid: "Este jenant că se mai prezintă la Iaşi!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Cristea critică arbitrajul lui Radu Petrescu

Tehnicianul grupării din Copou l-a pus la zid pe Radu Petrescu, "centralul" duelului de astăzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Despre arbitri nici nu mai vreau să vorbesc. Nu mai vreau să vorbesc despre astfel de oameni. Este jenant că se mai prezintă la Iaşi. N-are rost să vorbesc despre infracțiunile făcute anul trecut", a răbufnit Cristea. 

Poli Iaşi, ''lanterna roşie'' din Liga 1

În urma rezultatului de astăzi, moldovenii rămân pe ultimul loc în Liga 1, fără victorie din luna decembrie. Cristea speră ca elevii săi să strângă rândurile şi să rămână pe prima scenă a fotbalului românesc.

"Trebuie să ne adunăm, să strângem rândurile și să fim mai uniți. Cauzele înfrângerii? Greșeli individuale. Am întâlnit o echipă bună. Gabi Tamaș joacă la fel ca la 21 de ani! 

Echipa și-a revenit din momente și mai grele. Capul sus, mai sunt foarte multe meciuri de jucat! Sper să ne recuperăm din punct de vedere mental și să redevenim echipa care a fost în urmă cu scurt timp", speră Cristea.

Reclamă

VAR, un vis interzis pentru Liga 1!

FRF și LPF se află în plin război din cauza sistemului VAR, iar un fost conducător din fotbalul românesc, Iuliu Mureşan, este de părere că implementarea acestuia rămâne un vis interzis.

"Așa e în fotbalul românesc. Avem nevoie de el să corecteze greșelile și să oprească orice fel de discuție. Arbitrii fac greșeli mari, dar după cum văd eu, parcă nu se dorește. Nimeni nu vrea să plătească niște bani, atât implementarea lui, aparatura, dar și costurile suplimentare de la fiecare etapă.

Iuliu Mureşan: "Dacă ar veni cineva să ne dea VAR-ul gratis, toată lumea s-ar bucura"

Echipele n-ar vrea să dea din banii lor, Federația nu știu dacă e obligată să implementeze și oricum nu au bani mulți, LPF iar n-are bani, deci e o problemă financiară. Dacă ar veni cineva să ne dea VAR-ul gratis, toată lumea s-ar bucura și ar accepta", a declarat Iuliu Mureșan pentru as.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Andrei Cristea critică arbitrajul lui Radu Petrescu
  • Poli Iaşi rămâne fără victorie din septembrie 2020

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și