Închide meniul

Apel disperat al căpitanului de la Dinamo. "Situaţia este mai gravă decât în starea de urgenţă"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iulie 2020, 5:57 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:32

Apel disperat al căpitanului de la Dinamo. "Situaţia este mai gravă decât în starea de urgenţă"

Profimediaimages

18 jucători de la Dinamo au Covid-19

DSP efectuează o anchetă epidemiologică şi, până la finalul ei, alb-roşiii nu vor putea fi programaţi în Liga 1. Căpitanul lui Dinamo, Ante Puljic, cere să nu se mai joace niciun meci în această ediţie de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ante Puljic, mesaj vehement pentru LPF şi FRF

Sunt fotbalişti de la Dinamo care au ajuns în spital. Unul dintre ei este Diego Fabbrini, care a resimţit din plin simptomele. Puljic compară situaţia actuală cu cea din momentul scufundării Titanicului.

"Oamenii au luat-o, inițial, în glumă și se jucau fotbal cu bucățile de gheață. Acum, deja vaporul s-a rupt și se scufundă! Cam așa e situația. Păcat că sunt unii oameni pe margine care se bucură de drama celor de pe vapor.

Noi cerem întreruperea campionatului, alții consideră că am fi favorizați de situația asta, dar părerea mea este că dacă privim chestiunea cu discernământ trebuie să avem grijă de sănătatea tuturor, de aceea liga internă trebuie oprită de urgență!

Oficialii forului care conduce fotbalul trebuie să decidă, dar să se gândească și la faptul că n-am vrut să ne îmbolnăvim și nici nu putem juca. Atunci, dacă noi suntem arătați cu degetul pentru că am ieșit pozitiv la teste, arătați-i cu degetul și pe ceilalți oameni de pe planetă! Ce, ei au vrut să se infecteze?!", a declarat Ante Puljic pentru GSP.

Reclamă

Croatul de 32 de ani este în izolare. Puljic îşi face griji pentru ceea ce va urma în România.

"Sunt blocat în apartament, practic. Trebuie să respect regulile și chiar o fac. Acum, situația este mai gravă decât în starea de urgență, cel puțin așa o percep eu. Oricum, văd că tot mai mulți oameni din fotbalul intern, dar și din România au luat virusul. Nu e ca și cum cei de la Dinamo au mers prin anumite locuri și s-au expus", a mai spus căpitanul lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și