Închide meniul

Atac la diasporă după imaginile cu cozile interminabile de la vama Nădlac: "Oameni care nu au contribuit cu nimic la bugetul Sănătății. Acum vin inapoi?"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 mai 2020, 11:07

Atac la diasporă după imaginile cu cozile interminabile de la vama Nădlac: "Oameni care nu au contribuit cu nimic la bugetul Sănătății. Acum vin inapoi?"

Observator

Vama Nădlac este aproape blocată

Eroul de la Sevilla a lucrat și el la Poliția de Frontieră timp de șapte ani, dar n-a mai văzut așa ceva niciodată. În vama Nădlac, chiar și Răzvan Marin a avut probleme: a stat peste 18 ore blocat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunt sătul până peste cap. S-a plecat din Cluj în Germania… Au stat distanțați în avion? Vin oamenii pentru una sau două luni ca să-i tratăm și după pleacă. Uitați ce e acum la vama Nădlac.

Sunt oameni care nu au contribuit cu nimic la bugetul Sănătății. Acum vin înapoi? Să fim serioși", a declarat Duckadam la Pro X

Duckadam, dezamăgit de măsurile din România

Duckadam i-a taxat și pe reprezentanții Guvernului. Măsurile din starea de alertă i se par greu de respectat fostului portar. 

"Din păcate, tot săracii sunt oropsiți. Se spune că poți pleca la mare sau munte, dacă ai proprietate acolo. Păi câți dintre cei amărâți au proprietăți? Deci, nu plecăm. Stăm acasă. Fotbalul va fi ciudat de acum înainte. Cred că la un moment dat se va uita de pandemia asta pentru că vine alta. Sunt dezamăgit.

Reclamă

Mi se par măsuri exagerate. Uitați ce se întâmplă în supermarketuri sau piețe. Dar nu avem voie să ne antrenăm în aer liber. În SUA, mi-a zis fata mea, care stă acolo, s-au deschis mall-urile și restaurantele. Nu e nicio problemă. Nu înțeleg, noi de ce nu putem să ne relaxăm la terase? Mai bine mergem în armată, că acolo trebuie să respecți regulile militare", a mai spus Duckadam pentru sursa citată. 

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
21
apr.
21:55
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”
21
apr.
21:23
Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă
21
apr.
21:17
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!”
Vezi toate știrile
Citește și