Închide meniul

Atacantul de Ligă cu care CFR Cluj îi satisface poftele lui Dan Petrescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 august 2020, 10:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

Atacantul de Ligă cu care CFR Cluj îi satisface poftele lui Dan Petrescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cristian Lopez poate reveni la CFR

Cristian Lopez este vârful care a mai jucat pentru campioana României în perioada 2015-2016 şi care este aproape de o revenire în Gruia, susţine prosport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Lopez a fost golgheterul CFR-ului

Vârful de 31 de ani a rămas liber de contract după ce a mai evoluat pentru Las Palmas în ultimele 6 luni. Cota lui de piaţă este de 800.000 de euro.

În 2016, după un sezon în care Lopez a câştigat Cupa României cu CFR, Lopez a fost vândut pentru 500.000 de euro la Lens. Până atunci, el înscrisese 14 goluri. 

"Sunt posturi unde am nevoie de jucători. Sunt unii care trebuie să vină şi unii care trebuie să plece. Sunt mulţi care au o vârstă şi nu rezistă", a spus Dan Petrescu, la finalul partidei cu Academica Clinceni.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și