Închide meniul

Gigi Becali a pus tunurile pe olteni! "Craiova nu are valoare de campioană"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 13 iulie 2020, 6:28 / Actualizat: 14 noiembrie 2022, 16:12

Gigi Becali a pus tunurile pe olteni! "Craiova nu are valoare de campioană"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

În acest moment, echipa din Bănie are 13 puncte peste FCSB şi 4 peste CFR, dar ardelenii au un meci mai puţin disputat. Chiar şi aşa, Gigi Becali nu-i vede pe olteni campioni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Craiova nu a jucat nimic! Nu a avut nicio ocazie! Noi am avut 100 de ocazii, am jucat… Bine, nici noi nu am jucat prea bine. Eu zic că ei nu vor lua titlul. 

Să vă explic de ce. Craiova nu are valoare de campioană! Nu a jucat ca o campioană! Trebuia să ai mai multe ocazii când joci acasă. Nu știu dacă CFR Cluj e mai bună„, a spus Gigi Becali pentru Look Plus.

FCSB a contestat dur arbitrajul

Oltenii s-au impus din două penalty-uri, în duelul cu FCSB, iar atât Mihai Stoica, cât şi Gigi Becali au contestat dur arbitrajul. Cei doi susţin că roş-albaştrii au avut două lovituri de la 11 metri neacordate.

Să dictezi asemenea penalty-uri şi să ignori ţinerea lui Man de către Acka, ce explicaţii o avea Bîrsan. UPDATE: Încă un penalty refuzat, fault Bancu la Tănase„, a răbufnit Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Reclamă

MM a răspuns mai apoi unei persoane care a comentat: „Probabil nu i-a întins şortul mai mult de un metru„.

Mihai Stoica a reclamat fazele din minutele 71 şi 86. La prima, Man este tras de tricou de Acka, iar în a doua, Bancu îl loveşte peste picior pe Tănase.

Gigi Becali: „Băi, Bîrsane, unde te trezeşti, mă?”

Cum să arbitrezi în halul ăsta? N-ai văzut bine, Bîrsane! Iartă-mă! Dacă vezi că trage de șort în fața ta nu dai 11 metri? Înseamnă că are mai multe…

Reclamă 4 / 0/3

Noi în România avem un super arbitru, Bîrsan! Să-i dău un leu albastru. Băi, Bîrsane, unde te trezești, mă? Pe câmpie… Îți dai seama cine e Bîrsan. Cum mai poți ieși pe teren când ai făcut ce ai făcut? Dai 11 metri la mișto…„, a răbufnit şi Gigi Becali, la Look Plus.

Recomandări
  • Universitatea Craiova – FCSB, scor 2-1
  • Gigi Becali susţine că oltenii nu vor lua titlu
  • Roş-albaştrii au contestat dur arbitrajul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și