Închide meniul

Bilanț dezastruos pentru Dinamo în 2019. Clubul are pierderi de aproape 2 milioane de euro

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 aprilie 2020, 14:45

Bilanț dezastruos pentru Dinamo în 2019. Clubul are pierderi de aproape 2 milioane de euro

Ionuţ Negoiţă, condiţie pentru a investi la Dinamo

Mediafax Foto / Octavian Cocolos via Hepta

Conform cifrelor din raportul publicat pe site-ul oficial, Dinamo a avut venituri de 16,6 milioane de lei, în timp ce sumele cheltuite au ajuns la 25,9 milioane de lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, clubul a cheltuit cu mult mai mult decât a produs într-un sezon în care rezultatele sunt dezastruoase. Și în acest sezon, Dinamo a ratat calificarea în play-off, iar echipa se află la numai trei puncte peste locul care conduce în barajul de salvare, împotriva formației clasate a treia în liga a doua.

Ionuț Negoiță a ajuns la capătul răbdării: ”Îmi ajunge. Să mai facă și alții”

Ionuț Negoiță spune că nu există cale de întoarcere. Nu mai bagă niciun ban la Dinamo. Omul de afaceri a anunțat și un termen de 20 de zile pentru ca situația să se remedieze. În caz contrar, Negoiță e decis să bage clubul în faliment.

Situația de la Dinamo este una dramatică. Clubul riscă să nu primească licența și, mai rău, poate ajunge în faliment. Chiar dacă Ionel Dănciulescu speră ca Negoiță să se răzgândească, acesta pare decis să nu mai dea niciun leu.

Reclamă

Nu glumesc sub nicio formă. Să nu se culce pe o ureche că pot reveni la sentimente mai bune. Decizia mea este luată. Dau clubul pe un leu. Sper ca unii oameni să ia în serios măcar acum și să nu creadă că Negoiță o să facă în continuare ce a făcut. Să mai facă și alții. Îmi ajunge”, a spus Ionuț Negoiță în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:37 Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico! Antrenorul Barcelonei, un car de nervi: „E o ruşine! Nu vreau să tac” 8:28 Un jucător important de la FCSB e pe picior de plecare! Gigi Becali: „Îl las liber” 21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
21
apr.
21:55
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”
Vezi toate știrile
Citește și