Închide meniul

Bogdan Vintilă, făcut praf după prestațiile de la FCSB. ”E luat de la copii! Becali știe că a adus doar un antrenor secund”

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2020, 13:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:36

Bogdan Vintilă, făcut praf după prestațiile de la FCSB. ”E luat de la copii! Becali știe că a adus doar un antrenor secund”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Bogdan Vintilă, făcut praf după prestațiile de la FCSB. ”E luat de la copii! Becali știe că a adus doar un antrenor secund”

  • Vintilă, criticat după prestațiile de la FCSB
  • Echipa lui Becali este pe locul trei în Liga 1
  • Vintilă, șanse minime să continue la FCSB

FCSB a remizat cu Botoșani, scor 1-1, ratând șansa să se depărteze de echipele cu care se află în lupta pentru podium în Liga 1. Gigi Becali a fost și el nemulțumit de Vintilă, care are șanse mici să continue la echipa bucureșteană din stagiunea viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Vintilă

Chiar dacă Becali îl va schimba, cel mai probabil, pe Vintilă, Dragomir spune că ar mai merita o șansă. Înainte să ajungă la FCSB, Vintilă a lucrat ca antrenor cu portarii.

”Ce să facă, mă, frate Vintilă? El oricum este antrenor secund la FCSB, iar Gigi știa de la început că își aduce doar antrenor secund la echipă. Ce pretenții poți să ai când îți aduci la echipă un antrenor care câștiga undeva la 500 de euro salariu, iar acum ajunge la 5.000 pe lună? Nu uitați că pe Vintilă l-a luat de la copii. Voi credeți că Gigi nu îi face echipa lui Vintilă sau nu face schimbările? Mă faceți să râd. Nu pot să înțeleg cum Vintilă nu a fost în stare să se înțeleagă cu Adi Popa, deoarece Popa nu este un jucător slab.

Reclamă

Dar, chiar și așa, Vintilă a făcut minuni la FCSB. A luat echipa de pe ultimul loc, însă nu este vina lui Vintilă că FCSB are doar patru fotbaliști de valoare, iar restul sunt de umplutură. Hai să spun totuși, că pe restul îi putem numi doar sportivi, ca să nu îmi spuenți că sunt dur cu ei. Acolo în echipă sau în lotul lui FCSB sunt și jucători de perspectivă, dar mulți s-au născut talente și mor speranțe, vă dau scris încă de acum. Hai să fim serioși! Am văzut meciul lor cu Botoșani, iar dacă Tănase așa crede el că merită să trateze faza aia clară de gol, atunci m-am convins și de el. Ce vină mai are acum Vintilă?  Eu zic că Gigi trebuei să îl lase și la anul la echipă, că dacă o să își aducă un alt antrenor tot un antrenor secund o să își caute”, a spus Dragomir, pentru ProSport.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”