Închide meniul

Căpitanul lui Dinamo strigă adunarea înaintea derby-ului. "Ne-am autodepăşit cu FCSB în acest sezon. Aici se vede valoarea noastră!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iunie 2020, 14:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Căpitanul lui Dinamo strigă adunarea înaintea derby-ului. "Ne-am autodepăşit cu FCSB în acest sezon. Aici se vede valoarea noastră!"

Mediafax Foto / George Filip

Dinamoviştii, convinşi că se pot califica în finala Cupei

Câinii sunt neînvinşi în ultimele cinci confruntări cu roş-albaştrii. S-au impus cu 2-1 în luna februarie, Sin şi Lazăr marcând golurile victoriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ricardo Grigore are aşteptări mari de la Derby-ul României

"Ne-am autodepăşit cu FCSB în acest sezon. Cred că în aceste meciuri se vede valoarea fotbalistului. Aici se vede cu adevărat dacă un fotbalist poate sau nu, când se pune în slujba echipei, reuşeşte să se autodepăşească, îşi calcă pe orgoliu şi pune capul în gheata adversarului fără să ţină cont de nimic.

Şi s-a văzut că suntem jucători de valoare,  atât în meciul cu ei, dar şi în alte meciuri din acest sezon. Numai că, noi trebuie să ne uităm la acele meciuri, nu la cele în care nu am dat un randament bun", a declarat Ricardo Grigore pentru Fanatik.

Meciul din această seară va fi o premieră. Din cauza pandemiei, porţile arenei din Ştefan cel Mare vor rămâne închise.

"Era o atmosferă specială, dar acum va fi prima oară când joc un derby cu tribunele goale. Nici la juniori nu s-a întâmplat asta. Cred că va fi dificil pentru toată lumea. Şi pentru noi şi pentru ei, dar mai ales pentru fanii noştri. Ei aşteaptă în fiecare an meciurile cu Steaua şi făceau o atmosferă senzaţională", a mai spus căpitanul lui Dinamo.

Reclamă

Meciul tur din semifinalele Cupei României, dintre Dinamo şi FCSB, va fi de la ora 20:00 în format LIVE TEXT pe antenasport.ro

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și