Închide meniul

Cazul "Colectiv" a avut repercursiuni grave şi la Arad. Construcţia de 14 milioane de euro care nu e gata nici după 6 ani

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 august 2020, 19:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Cazul "Colectiv" a avut repercursiuni grave şi la Arad. Construcţia de 14 milioane de euro care nu e gata nici după 6 ani

Construcţia la stadionul din Arad a început în urmă cu 6 ani

  • UTA va evolua în Liga 1 pe noul stadion
  • Arena are o capacitate de 12.500 de locuri

14 milioane de euro a costat noua "bijuterie" din vestul ţării şi ar fi trebuit să fie gata în urmă cu un an. Are o capacitate de 12.500 de locuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA Arad va juca pe noul stadion în Liga 1

Oficialităţile anunţă că au apărut tot felul de probleme neaşteptate. Cea mai mare lovitură au primit-o după ce ISU a impus norme noi. 

"De ce a durat atât de mult? E simplu de explicat și poate așa oamenii vor înțelege exact situația. În 2014 s-au început lucrările, dar în toamna lui 2015 s-a întâmplat tragedia din clubul Colectiv, din București. Știți că după acea nenorocire, ISU a schimbat multe dintre normele care trebuie îndeplinite pentru construcții de acest gen, mai ales cele care presupun și acoperiș. 

Reclamă

Atunci, am fost nevoiți să reproiectăm stadionul, tocmai ca să ne pliem pe noile condiții. Normal că a durat toată procedura, iar cel mai mult de lucru a fost la zona de acoperiș, unde a fost nevoie de mai multă încărcătură, repet, de altă proiectare! Aproape că am modificat tot ce fusese proiectat inițial la acoperiș. Din acest motiv a întârziat atât de mult finalizarea arenei", a declarat Gheorghe Falcă, fostul primar al Aradului, pentru GSP.

Reclamă

UTA Arad a câştigat play-off-ul din Liga 2 şi a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc după 12 ani de aşteptare. Sunt însă probleme la echipă după ce a fost depistat un caz de Covid-19.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină
Liga 1 • 27 mart., 19:50
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină! Oficialii, atac dur la adresa suporterilor
Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Liga 1 • 18 mart., 20:00
„Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! În 2014 se plăteau 8 milioane de euro pentru transferul său
Liga 1 • 17 mart., 15:40
Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! În 2014 se plăteau 8 milioane de euro pentru transferul său
Zeljko Kopic a răsuflat ușurat, după ce Dinamo a ajuns pe loc de baraj
Liga 1 • 8 mart., 23:36
Zeljko Kopic a răsuflat ușurat după ce Dinamo a ajuns pe loc de baraj: „Sunt mulțumit! Suntem într-o formă bună”
Albion Rrahmani, la un pas de super-transferul carierei
Liga 1 • 28 feb., 22:46
Albion Rrahmani, gol după 53 de secunde în Rapid – UTA! Kosovarul a reuşit prima „dublă” din 2024