Închide meniul

Ce lovitură! Florin Tănase poate ajunge în Ligue 1! Ce echipă îl urmărește pe căpitanul de la FCSB

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 7 decembrie 2020, 9:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Ce lovitură! Florin Tănase poate ajunge în Ligue 1! Ce echipă îl urmărește pe căpitanul de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase este căpitanul celor de la FCSB

Tănase este monitorizat în această perioadă de Olympique Marseille și ar putea ajunge în Ligue 1, în această iarnă. Din câte se pare Gigi Becali ar dori 3 milioane de euro în schimbul său, iar agentul jucătorului, Giovanni Becali, ar urma să mai ia încă un milion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase are un început excelent de sezon

În vârstă de 25 de ani, Tănase este unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB. ”Decarul” liderului a reușit să marcheze 10 goluri și să le dea colegilor trei pase decisive, în cele 12 meciuri disputate în toate competițiile.

Pe lângă OM, Tănase mai este dorit și de două cluburi din MLS, dar și de campioana Turciei, Basaksehir.

Tănase a ajuns la FCSB în 2016, de la Viitorul, fiind cumpărat de Gigi Becali pentru 1,8 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil Vezi toate știrile
Citește și