Închide meniul

Ce surprize le pregăteşte Vintilă celor de la Botoşani. Cum ar putea arăta FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iulie 2020, 9:09 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Ce surprize le pregăteşte Vintilă celor de la Botoşani. Cum ar putea arăta FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii FCSB se bucură după un gol

Din informaţiile AntenaSport, Vintilă este decis asupra primului 11 pe care-l va trimite în teren şi nu va folosi "tripleta de aur" în atac. Din câte se pare, vârf împins va juca Adrian Petre, iar Florin Tănase va fi retras în linia de mijloc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman revine în primul 11 la FCSB

O altă variantă pentru poziţia de atacant este şi "Kun Aguero de România", Cristi Dumitru, dar, cel mai probabil, acesta va intra pe parcursul jocului. Astfel, Petre va fi susţinut în atac de către Dennis Man şi Florinel Coman, iar "decarul" FCSB va juca la mijloc cu Olaru şi Popescu.

Cel mai probabil, linia de fund a roş-albaştrilor va fi formată din Creţu, Miron, Cristea şi Panţîru, care va fi la primul meci după reluarea Ligii 1. Poarta celor de la FCSB va fi apărată de Vlad.

Cum ar putea arăta FCSB cu Botoşani

Vlad – Creţu, Miron, Cristea, Panţîru – Olaru, Popescu, Tănase – Man, Petre, Coman

Partida dintre FCSB şi Botoşani se va disputa în această seară, de la ora 20:00, şi va putea fi urmărită în format livetext pe antenasport.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și