Închide meniul

CFR Cluj – Chindia 1-0 | Denis Alibec, primul gol în tricoul campioanei. „Este cea mai mare echipă din ţară!” Mesaj pentru rivalele umilite în Conference League

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 august 2021, 0:29

CFR Cluj – Chindia 1-0 | Denis Alibec, primul gol în tricoul campioanei. „Este cea mai mare echipă din ţară! Mesaj pentru rivalele umilite în Conference League

Denis Alibec, primul gol în tricoul lui CFR Cluj

Captură Telekom Sport

Denis Alibec speră să înscrie şi cu Young Boys Berna, după ce a spart gheaţa în tricoul lui CFR Cluj, în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec l-a luat în braţe pe Marius Şumudică

„Mă bucur că am reuşit să marchez. Suntem singura echipă cu trei victorii din trei. Încerc să ajut echipa cum pot. Este cea mai mare echipă din ţară, de aceea am ales să vin aici. N-are legătură când marchez şi cine marchează. Dacă marchez eu, cu atât mai bine. Cu siguranţă, uşor, uşor o să îmi revin (n.r. la forma fizică dinaintea accidentării)”, a spus Alibec la Digi Sport.

Atacantul în vârstă de 30 de ani speră să înscrie şi cu Young Boys Berna. El a făcut o gafă şi a spus că vrea trei puncte în meciul de marţi, din manşa tur a turului 3 preliminar al Champions League.

„E probabil cel mai important meci al sezonului. O să jucăm ofensiv, pentru că jucăm acasă. Trebuie să luăm cele trei puncte. (…) Normal că îmi pare rău (n.r. de echipele eliminate din Conference League). Nu mă aşteptam să iasă toate trei, suntem foşti colegi, jucăm împreună la naţională”, a mai spus Denis Alibec.

Denis Alibec, primul gol în tricoul campioanei CFR Cluj

La scurt timp după startul reprizei secunde, Denis Alibec a spart gheaţa după revenire. Atacantul a marcat, în minutul 52, după o centrare a lui Camora. Vârful nu le-a dat nicio şansă fundaşilor Chindiei.

Reclamă

În vârstă de 30 ani, Denis Alibec este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.1 milioane de euro.

Denis Alibec a fost împrumutat din Turcia. CFR Cluj va plăti o parte din salariul anual uriaş pe care îl încasa Alibec la Kayserispor. Turcii vor achita diferenţa până la suma de 800.000 de euro. Alibec a fost împrumutat pentru un sezon, cu opţiune de transfer definitiv. Internaţionalul român mai avea contract cu Kayserispor până în 2023.

Marius Şumudică, ferm convins că Denis Alibec va rupe plasele în Liga 1: „Eu ştiu ce poate!”

Marius Şumudică a avut doar cuvinte de laudă la adresa atacantului, după prezentarea sa la CFR Cluj. Alibec a avut, de-a lungul timpului, cifre excelente sub comanda tehnicianului, motiv pentru care Şumudică crede cu tărie că Alibec va rupe plasele în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Îl cunoaște vestiarul. Un jucător de valoare. În momentul în care-l aduci e respectat de toată lumea. Va fi un plus pentru echipă, sunt ferm convins, e un jucător talentat care cu mine cred că, în 60 de meciuri, a înscris peste 30 de goluri. E o medie foarte bună, la două meciuri să marchezi un gol.

Eu știu ceea ce poate Alibec. Am reușit să îl aducem pe Alibec în niște condiții senzaționale… cu un salariu cred mai mic decât mulţi care sunt în această cabină, restul suportând turcii. Astea sunt lovituri de imagine și cred că ne va ajută”, a declarat Marius Şumudică în cadrul unei conferinţe de presă.

Recomandări
  • Denis Alibec l-a făcut fericit pe Marius Şumudică în CFR Cluj – Chindia Târgovişte
  • Atacantul, primul gol în tricoul campioanei după revenirea în Liga 1

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) Vezi toate știrile
Citește și