Închide meniul

Cluburile din Liga 1 vor scoate zeci de mii de euro din buzunar pentru teste! Anunţul făcut de LPF

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 7 august 2020, 8:11 / Actualizat: 7 decembrie 2022, 16:48

Cluburile din Liga 1 vor scoate zeci de mii de euro din buzunar pentru teste! Anunţul făcut de LPF

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fază din meciul Craiova - CFR

Secretarul General de la LPF, Justin Ştefan, a anunţat că formaţiile din Liga 1 vor trebui să efectueze teste o dată la 7 zile, ceea ce înseamnă de 4 ori pe lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

10.000 de euro, pe lună, vor trebui să scoată din buzunar cluburile din Liga 1.

Justin Ştefan: „12.000 de lei costă o testare”

10.000 de euro pe lună vor costa testele de COVID-19 pentru fiecare echipă din Liga 1. Vom avea câte o testare la fiecare șapte zile. 12.000 de lei costă o testare. Deci la patru testări pe lună vei avea de plătit cam 10.000 de euro.

Trebuie să ai în vedere organizarea unor cantonamente. În septembrie vom avea un departament de evaluare financiară la Ligă, unde sper să fie ajutate cluburile”, a transmis Justin Ștefan, conform Digi Sport.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:44 Sepsi – Universitatea Craiova LIVE TEXT (19:00). Costel Gâlcă, la debutul pe banca oltenilor! Echipele probabile 13:29 FotoNeluţu Varga a devenit tătic! Cine este frumoasa blondă care l-a făcut cel mai fericit bărbat pe patronul lui CFR Cluj 13:21 VIDEOLance Stroll l-a lovit pe Daniel Ricciardo în Marele Premiu al Chinei! Cum a răbufnit pilotul de la Aston Martin 12:47 David Popovici, după ce a luat 4 medalii de aur la Campionatele Naţionale de Înot: „Un aur olimpic nu m-ar face mai fericit” 12:32 VIDEOImagini de senzație cu bucuria lui Max Verstappen după Marele Premiu al Chinei! Cum a sărbătorit o nouă victorie în „Marele Circ” 12:13 „Să obții ce am obținut noi… E fantastic!” Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu al Chinei! 11:46 VIDEOMax Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei! Cursa a fost live pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 11:39 FotoAdrian Mititelu a reacţionat după ce s-a spus că fiul lui, Adrian Mititelu Jr, a pierdut 1 milion de euro la ruletă! 11:20 VIDEOLionel Messi, „dublă” și assist pentru Inter Miami! Campionul mondial a făcut spectacol în MLS 11:03 „Te faci de râs!” Basarab Panduru, atac direct la Cristi Săpunaru după FCSB – Rapid 2-2! Motivul pentru care l-a făcut praf Vezi toate știrile
Citește și