Închide meniul

Continuă bătălia pentru Alibec! Presiune pe Şumudică. Încă o echipă din Turcia îl vrea pe atacant. Anunţul făcut de Astra

Silviu Corneanu Publicat: 21 august 2020, 15:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:50

Continuă bătălia pentru Alibec! Presiune pe Şumudică. Încă o echipă din Turcia îl vrea pe atacant. Anunţul făcut de Astra

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Denis Alibec, în tricoul celor de la Astra

  • Soarta lui Alibec se va decide mâine
  • Astra va juca cu FCSB sâmbătă
  • Alibec ar putea disputa ultimul meci în tricoul giurgiuvenilor

Conform lui Dani Coman, pe lângă Gaziantep, şi Samsunspor a făcut o ofertă pentru Alibec. Fostul portar îl sfătuieşte însă pe atacant să meargă acolo unde este cunoscut şi apreciat de staff-ul tehnic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Coman: "Mâine se va decide soarta lui"

"Am avut două oferte din Turcia. Una de la Gaziantep şi alta de la Samsunspor şi am decis ca mâine imediat după meci să vorbim cu Denis şi să vedem ce va decide. Ambele oferte sunt cam egale. 

Vom vedea după meci ce-şi doreşte şi el şi vom vedea. Cred că se va face transferul său. Sfatul meu pentru el a fost să meargă acolo unde-l cunoaşte lumea, unde este apreciat. La Gaziantep are români care-l ştiu.

Reclamă

Mâine seară, după meci, se va decide soarta lui. Noi îl vom lăsa acolo unde-i va fi bine şi lui. Pe noi ne-a ajutat extrem de mult. Va merge acolo unde va câştiga mai mulţi bani", a declarat Dani Coman la Digi Sport.

Pe lângă cele două echipe, CFR Cluj, prin vocea lui Dan Petrescu, şi-a manifestat interesul pentru atacant.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Curg ofertele pentru Denis Drăguş
Fotbal extern • 27 mart., 16:27
Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!”
Denis Alibec, ratare colosală în Columbia - România
Echipa naţională • 26 mart., 22:06
Denis Alibec, ratare colosală în Columbia – România! Era în poziţie ideală, dar nu a mai ştiut unde e mingea
Marius Şumudică ştie ce "tricolori" vor fi titulari în România - Columbia
Echipa naţională • 23 mart., 19:36
Marius Şumudică ştie ce „tricolori” vor fi titulari în România – Columbia: „I-a păstrat pentru meciul acesta!”