Închide meniul

Contre la cel mai înalt nivel! Anghel Iordănescu nu este de acord cu propunerea lui Mircea Lucescu: „Cea mai mare prostie pe care o putea spune”

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2021, 23:36

Contre la cel mai înalt nivel! Anghel Iordănescu nu este de acord cu propunerea lui Mircea Lucescu: „Cea mai mare prostie pe care o putea spune

Profimedia

Anghel Iordănescu, replică dură pentru Mircea Lucescu

  • Anghel Iordănescu, replică dură pentru Mircea Lucescu
  • Afirmaţia care l-a enervat pe „Tata Puiu”

Anghel Iordănescu nu este de acord cu propunerea lui Mircea Lucescu pentru postul de selecţioner al României. Antrenorul lui Dinamo Kiev l-a propus pe Marco Rossi, actualul selecţioner al Ungariei, pe banca României.
Anghel Iordănescu spune că ar fi o greşeală ca România să aibă din nou un selecţioner străin, mai ales după experienţa neplăcută cu Cristoph Daum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu: „Nu mă aşteptam să facă o astfel de afirmaţie”

Cea mai mare prostie pe care o putea spune Mircea Lucescu. Nu mă așteptam la el să facă o asemenea afirmație. Ce poate să garanteze antrenorul actual al Ungariei că va reusi să facă cu naționala? A mai făcut o greșeală atunci când a fost adus Daum. A fost cea mai mare greșeală pe care a făcut-o Federația.

Nu cred că Mircea Lucescu a făcut această afirmație din punctul de vedere al relației pe care o are cu acel selecționer. Fotbalul românesc are nevoie de o perioadă cu un selecționer român cu experiență, care a fost implicat și a avut performanțe în fotbalul românesc. O să fie interpretată afirmația mea acum. Să nu cumva să se înțeleagă că nu îl susțin pe Mirel Rădoi. Aș vrea să nu se interpreteze ceea ce spun„, a spus Anghel Iordănescu la Digisport.

Reclamă

Mircea Lucescu l-a propus pe Marco Rossi la naţională

Mircea Lucescu l-a propus selecţioner pe banca României pe Marco Rossi, italianul care a impresionat la Euro 2020 cu naţionala Ungariei. Marco Rossi a reuşit să o încurce pe campioana mondială, Franţa. Ungaria a smuls o remiză, 1-1, în grupa de la Euro 2020.

Rossi a intrat imediat în atenţia fanilor. „Lucescu și Bielsa au fost mentorii mei, ei m-au inspirat și influențat”, declara recent, în Kicker, italianul de 56 de ani, care l-a avut antrenor pe Il Luce la Brescia, în anii ’90.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău 15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost amânat. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, după Rapid - Sepsi 0-1
Liga 1 • 8:22
Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții!
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles "Il Luce"
Fotbal extern • 14 apr., 22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! "Vulturii" şi-au demis antrenorul pus în ianuarie
Fotbal extern • 14 apr., 11:22
Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 13 apr., 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Mircea Lucescu, reacţie categorică despre implicarea la Dinamo
Liga 1 • 12 apr., 23:30
Mircea Lucescu, reacţie categorică despre implicarea la Dinamo: „Eu asta pot să fac!”. Anunţ despre viitorul său