Închide meniul

Cornel Dinu dă de pământ cu jucătorii de la Dinamo, după înfrângerea cu Viitorul: "Jaloanele blestematului fără vină Mihalcea"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2020, 7:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Cornel Dinu dă de pământ cu jucătorii de la Dinamo, după înfrângerea cu Viitorul: "Jaloanele blestematului fără vină Mihalcea"

SportPictures / Cosmin Iftode via Hepta

Cornel Dinu

Dinamo riscă să retrogradeze pentru prima dată în istorie. "Câinii" au pierdut şi partida cu Viitorul, iar Cornel Dinu nu i-a menajat pe elevii lui Adrian Mihalcea. "Mister" i-a desfiinţat pe jucători, pe care i-a numit "jaloane". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când ajungi să crezi că poți construi la mijloc și pune mingi folositoare pentru atacanți cu Grigore, Răuță, Sin și eterna condamnare că prostia și lăcomia în fotbal se plătesc… e vorba de Șerban… mai bine încerci să-l prinzi pe exploatatorul Negoiță în rotativa de intrare în hotelul Rin, ca în filmul lui Coppola cu Al Pacino familist convins, Nașul 2.

Diferența a fost făcută de o reluare la un corner a lui Ghiță de lângă expectativa doar cu numele de apărători a lui Popescu și Grigore, ultimul preferat la mijloc, dar dovedindu-se că nu-i de-acolo.

Chiar dacă la începutul celei de-a doua reprize Dinamo a părut că presionează construcția incipientă adversă, echipierii lui Gică Hagi au pus stăpânire pe posesie în majoritatea timpului, valsând cu mingea la picior și prin pase pe lângă mai mult jaloanele ca mobilitate ale blestematului fără vină Adi Mihalcea”, a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik.

Un nou atac la adresa lui Ionuț Negoiță. ”Nu mă pot trezi la 11. Strategia e prost făcută”

Cristi Pulhac, fost jucător la Dinamo, nu concepe ca echipa să cadă în liga secundă.

Reclamă

Pulhac îi regretă pe foștii acționari de la Dinamo și îl atacă din nou pe Ionuț Negoiță pentru situația actuală de la club.

Acum toată lumea îi plânge. Așa cum erau, aveau o strategie, nu aduceau jucători după ureche. Nu e vorba despre bani, nu totul se rezumă la ei.

Trebuie să ne raportăm la idei mai bune. Să vină cineva cu o idee. Nu cred că fostele glorii au vrut bani la Dinamo, cum zice Negoiță. Am zis 'grijă mare'. Bubele nu sunt la antrenor, ci în altă parte”, a spus Pulhac pentru Digisport. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și