Închide meniul

Craiova, pregătită pentru duelul cu Alibec şi Budescu! Bergodi: "Nu e decisiv, decisiv e meciul cu CFR din ultima etapă"

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 iulie 2020, 11:13 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:14

Craiova, pregătită pentru duelul cu Alibec şi Budescu! Bergodi: "Nu e decisiv, decisiv e meciul cu CFR din ultima etapă"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cristiano Bergodi, la un pas de o mare performanţă

"Avem un meci foarte, foarte important mâine seară. Nu e decisiv, decisiv e meciul cu CFR din ultima etapă. Băieţii sunt bine, dar ne-am oprit cu antrenamentele două-trei zile, dar consider că a fost bine. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am jucat multe meciuri în această perioadă, cu multe formaţii, au fost probleme. O pauză de câteva zile le-a prins foarte bine. 

Cristiano Bergodi, punctaj maxim la Craiova

Când am început antrenamentele, băieţii s-au pregătit foarte bine. Sunt motivaţi, ştiu că e o şansă nouă să ne apropiem de visul de a fi campioni", a spus Bergodi, în conferinţa de presă.

Universitatea Craiova are victorii pe linie de la venirea lui Cristiano Bergodi. Oltenii mai au de jucat cu Astra şi CFR Cluj.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și