Închide meniul

Cristiano Bergodi, prima victorie împotriva lui Dan Petrescu. "A fost cel mai frumos meci de anul ăsta. Nu credeam că vom câştiga aici"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2020, 19:33 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Cristiano Bergodi, prima victorie împotriva lui Dan Petrescu. "A fost cel mai frumos meci de anul ăsta. Nu credeam că vom câştiga aici"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cristiano Bergodi, la un pas de o mare performanţă

"Cel mai frumos meci din sezon. Vreau să felicit băieţii, au făcut un meci foarte bun, prima repriză foarte bună, cu 3-4 ocazii. A doua repriză, nu am mai ţinut mingea şi au speculat, au o echipă de experienţă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi: "E prima mea victorie împotriva lui Dan Petrescu"

Au jucat bine, e o victorie extraodinară, un meci foarte bun cu CFR. Mergem înainte şi cred că a fost cel mai frumos meci din fotbalul românesc de anul ăsta. 

E prima mea victorie împotriva lui Dan Petrescu. Jucătorii capătă încredere. Lucrăm zi de zi pentru a face ceva important. Niciodată nu m-am gândit că după 3 meciuri vom fi atât de bine. Aş fi fost ipocrit. Nu credeam că vom câştiga aici. Ei sunt primii actori pe teren şi asta e foarte bine pentru mine", a spus Bergodi. 

Bergodi a folosit acelaşi prim 11 în cele trei partide disputate de la reluarea fotbalului în România şi speră ca jucătorii săi să îşi menţină ritmul fizic. 

"Pot să apară probleme. La meciul cu Botoşani, am avut probleme cu Bălaşa şi Acka. Am şi alţi jucători care au intrat bine pe teren. E un lot complet. Eu trebuie să fiu inspirat şi să aleg cele mai bune soluţii", a completat italianul.  

Reclamă

Elvir Koljic a marcat în toate cele trei meciuri disputate după reluarea campionatului. 

"E un jucător foarte, foarte bun, mi-a plăcut mereu. Când am venit după carantină, trebuia să se refacă, a lipsit câteva antrenamente. El ţine mingea, e un câştig pentru Craiova şi pentru jocul nostru", a mai spus Bergodi. 

După primele cinci etape din play-off, CFR e pe primul loc, cu 36 de puncte, dar Universitatea Craiova a venit la doar un punct. Podiumul este completat de FCSB, cu 27 de puncte şi un meci mai puţin disputat. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cristiano Bergodi, primul succes în faţa lui Dan Petrescu
  • CFR Cluj - Universitate Craiova 2-3
  • Oltenii sunt la un singur punct în spatele liderului CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și