Închide meniul

Cristiano Bergodi, temător înaintea reluării Ligii 1. Ce spune antrenorul Craiovei. ”Nu știu dacă putem lua trofeul. Nu sunt magician”

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2020, 13:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Cristiano Bergodi, temător înaintea reluării Ligii 1. Ce spune antrenorul Craiovei. ”Nu știu dacă putem lua trofeul. Nu sunt magician”

Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi

Mediafax Foto / Mediafax Foto via hepta

  • Craiova deschide balul în Liga 1
  • Oltenii vor juca cu FC Botoșani
  • Bergodi a vorbit despre lupta pentru titlu

Bergodi se arăta încrezător la prezentarea sa la Craiova, susținând că obiectivul său este titlu. Italianul a mai luat puțin din presiunea de pe umerii săi și speră acum la o clasare pe podiumul final al competiției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bergodi, antrenor Craiova: ”Nu știu dacă putem lua trofeul”

”Nu știu dacă putem lua trofeul, nu sunt magician, dar sper, împreună cu băieții, să oferim publicului un fotbal frumos. Echipa este pregătită foarte bine, obiectivul rămâne podiumului, dar ne gândim mereu la maximum de puncte.

Nu cred că avem nevoie de niciun transfer, mă gândesc doar la jucătorii pe care îi am acum în lot. Sunt opt meciuri foarte importante în urma cărora putem realiza ceva extraordinar”, a declarat Bergodi într-o conferință de presă.

Reclamă

Universitatea Craiova se află pe locul 3 în campionat cu 26 de puncte, fiind la egalitate cu FCSB și la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj. Liga 1 revine cu meciurile oficiale, dar și cu un caz de coronavirus confirmat la Dinamo, formație ce are meciurile suspendate.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1
Liga 1 • 2 feb., 16:24
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1! A pus drepturile TV gaj!
Răzvan Burleanu a anunţat o schimbare majoră în fotbalul românesc
Liga 1 • 30 ian., 18:06
Răzvan Burleanu a anunţat o schimbare majoră în fotbalul românesc: „S-a aprobat regula 5+6”. Ce se întâmplă în 2024 şi 2025
Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1!
Liga 1 • 25 ian., 13:48
Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1! A fost prezentat oficial la noua echipă