Închide meniul

Croitoru, declarații războinice înainte de meciul cu FCSB. ”Nu poți să mergi acolo și să nu ataci dacă vrei să câștigi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iulie 2020, 13:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Croitoru, declarații războinice înainte de meciul cu FCSB. ”Nu poți să mergi acolo și să nu ataci dacă vrei să câștigi”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Croitoru, declarații războinice înainte de meciul cu FCSB. ”Nu poți să mergi acolo și să nu ataci dacă vrei să câștigi”

FCSB a pierdut cu 2-3 duelul cu Astra Giurgiu, iar sâmbătă vor avea un nou test dificil. Trupa lui Croitoru și-a revenit după începutul mai puțin acum, iar acum fotbaliștii săi sunt motivați să obțină un rezultat favorabil pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Croitoru, încrezător înainte de meciul FCSB-Botoșani

FCSB-Botoșani va fi un duel aproape decisiv pentru cupele europene. Cele două se luptă pentru locul trei, care va duce în preliminariile UEFA Europa League. 

"Noi mai avem şi a doua variantă în cazul în care FCSB ar câştiga Cupa. Putem spune că este un meci decisiv pentru locul 3, nu ştiu cât de decisiv, dar unul foarte important. Mai sunt meciuri şi indiferent ce se va întâmpla sâmbătă păstrăm şanse pentru locul 3. Îi simt foarte bine pe jucătorii mei. La noi nu a fost vorba nicio clipă de lipsă de încredere.

A fost vorba de lipsa pregătirii şi de lipsa antrenamentelor, pe care nu le-am putut face pentru că am intrat în acea izolare forţată cu două meciuri într-o săptămână. Tocmai de aceea am folosit cam aceeaşi formulă la cele două partide ca să fie o pregătire fizică prin meciuri.

Nu te poţi duce la Steaua, şi să nu ataci dacă vrei să câştigi. Au o echipă foarte bună, cu jucători de milioane, de zeci de milioane. Cred că va fi un meci deschis şi cel mai bun să câştige”, a spus Croitoru.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și