Închide meniul

Dan Petrescu, cetățean de onoare în Cluj! ”Sunt mai emoționat aici decât în fața jucătorilor”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 8 decembrie 2020, 12:02 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Dan Petrescu, cetățean de onoare în Cluj! ”Sunt mai emoționat aici decât în fața jucătorilor”

Facebook Consiliul Județean Cluj

Dan Petrescu este cetățean de onoare în Cluj

Petrescu a cucerit trei titluri de campion cu CFR, dar a decis să plece de pe banca ardelenilor în urmă cu o săptămână, după ce echipa a fost eliminată din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, emoționat la ceremonia de decernare a titlului de cetățean de onoare în Cluj

Nu mi-am pregătit un discurs, cum a făcut Neluțu (n.r.- Sabău). Dar cred că ar fi trebuit pentru că sunt mult mai emoționat aici decât în fața jucătorilor. Este un moment special din viața mea, rar mi s-a întâmplat să fiu așa de emoționat ca acum.

Am mai avut succese, trofee, am fost apreciat peste tot unde am fost ca jucător, nu numai la Chelsea și nu numai în România, iar ca antrenor la fel, cred că mi-am făcut datoria. Sunt onorat să mă aflu aici.

Le mulțumesc tuturor jucătorilor pe care i-am antrenat în ultimii trei ani și cu care am reușit performanțe fantastice. 

Reclamă

Clujul a devenit a doua casă a lui Dan Petrescu

Dar succesele cele mai mari au venit în afara terenului, unde am cunoscut niște oameni fantastici, oameni care au stat cu mine și la bine și la greu.

Dacă înainte știam că am o casă în București, acum e clar că am o altă casă și în Cluj, mă simt clujean pentru faptul că am stat trei ani de zile aici. Nu e ușor să stai trei ani de zile ca antrenor în România pentru că e foarte greu să menții standardul.

Sigur mă voi întoarce la Cluj, nu știu dacă din postura de antrenor, dar este posibil, în viață nu știi niciodată ce se întâmplă. Vreau să mulțumesc tuturor. Mulțumesc, Cluj!”, a spus Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dan Petrescu a fost triplu campion cu CFR
  • Petrescu a plecat de pe banca ardelenilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și