Închide meniul

Daniel Pancu, dezvăluiri de la începutul carierei: "Şi eu am condus fără permis la începuturi, am băut la volan, eram teribilist"

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2021, 12:09 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Daniel Pancu, dezvăluiri de la începutul carierei: "Şi eu am condus fără permis la începuturi, am băut la volan, eram teribilist"

Daniel Pancu crede că Edi Iordănescu va duce naţionala României la EURO 2024

Mediafax Foto / Leczki Jozsi via Hepta

  • Florinel Coman, prins fără permis
  • Ce mașină conducea

"Şi eu am condus fără permis la începuturi, am băut la volan, eram teribilist, ca 3 sferturi din fotbaliştii de pe vremea aia. Însă la antrenamente şi la meciuri dădeam totul, asta conta! Totuşi, erau alte vremuri, vorbim de acum 15-20 de ani. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declaraţiile lui Daniel Pancu după scandalul în care este implicat Florinel Coman

Acum nu mai sunt posibile astfel de lucruri. Eu zic că nu e el vinovat, ci aceia din jurul lui care ştiau! Pentru că nu toţi sunt maturi la 22 de ani. Coman e încă tânăr, foarte tânăr. Îşi va rezolva problemele cu justiţia. E posibil chiar să-l ajute acest lucru în carieră, are mulţi ani în faţă. 

Dacă e băiat deştept şi ştie să ia lucrurile bune, îşi poate creşte ambiţia din acest moment şi poate juca mai bine. Acesta e sfatul meu. Pentru că în orice rău există şi o parte pozitivă", a spus Pancu, citat de gsp.ro. 

Reclamă

Florinel Coman riscă închisoarea

Starul lui FCSB a fost prins gonind cu 165 de km/h pe Autostrada Soarelui. Polițiștii care i-au verificat documentele au constatat stupefiați că actul prezentat de Florinel Coman nu este valabil.

Fotbalistul a obținut permisul de conducere în Ucraina și nu apare in baza de date din România. Dacă se va dovedi că documentul prezentat de Coman este fals, acesta riscă înschisoare de la 1 la 5 ani.

Reclamă

"Are carnet! Dar ei nu ştiu, pentru că l-a luat în Ucraina. E valabil, dar ei au verificat doar aici, în România, şi nu era. Trebuia să îl înregistreze. Nu-i problemă. Îi dă o amendă pentru că nu l-a înregistrat", a fost reacția lui Gigi Becali, în exclusivitate pentru AS.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21
Echipa naţională • 26 mart., 16:54
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21! „Eroul” naţionalei, copleşit de emoţii: „Mi-a marcat cariera!”
Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu
AntenaPLAY • 26 mart., 8:43
„Are o viteză în plus faţă de Coman” Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu!
Avertisment pentru Florinel Coman, după evoluţia modestă cu Irlanda de Nord
Fotbal • 24 mart., 22:49
„N-a reuşit să se impună!” Avertisment pentru Florinel Coman, după evoluţia modestă cu Irlanda de Nord
Cota lui Florinel Coman a explodat! Cât a ajuns să valoreze vedeta lui Gigi Becali
Liga 1 • 24 mart., 16:03
Cota lui Florinel Coman a explodat! Cât a ajuns să valoreze vedeta lui Gigi Becali
Florinel Coman, pus la zid după meciul României
Echipa naţională • 24 mart., 13:07
Florinel Coman, pus la zid după meciul României: „E numărul 1 la FCSB, dar la națională e foarte discret!”