Închide meniul

Daniel Pancu, înapoi la Rapid! Va fi preşedintele clubului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2020, 5:28

Daniel Pancu, înapoi la Rapid! Va fi preşedintele clubului

Mediafax Foto / Leczki Jozsi via Hepta

Daniel Pancu a acceptat funcţia de preşedinte la Rapid

Daniel Pancu este noul preşedinte al Rapidului. Fostul antrenor a acceptat oferta conducerii. 
Pancu n-a avut nevoie de prea mult timp de gândire şi şi-a dat acceptul să rămână la echipa pe care a antrenat-o până pe 9 martie. Va trece de-acum la munca de birou. Trecerea sa în funcţia de preşedinte a fost confirmată şi de liderul galeriei rapidiste, Gigi Răducan "Corsicanu". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Vă anunţ cu mare onoare şi respect că de mâine (n.r 18 mai) finul meu, Daniel Pancu, este preşedintele clubului Rapid", a fost postarea de pe Facebook a lui "Corsicanu". 

Daniel Pancu începe treaba la Rapid

Rapidiştii vor începe în curând treaba, iar la începutul lunii iulie vor juca meciurile care le-ar putea asigura prezenţa în Liga 1. Pancu se va ocupa de-acum de partea administrativă. În urmă cu o lună, fostul antrenor se arăta îngrijorat de situaţia grea prin care va trece fotbalul românesc. 

"Nu știu cum va fi după, pentru că la noi și așa banii erau puțini, contractele erau mici față de cei din jurul nostru. Calitatea va scădea drastic, dramatic chiar", a spus Daniel Pancu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și