Închide meniul

De cascadorii râsului! O nouă gafă în Liga 1, de data asta la Poli Iași. Cum a apărut un oficial al moldovenilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2020, 15:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

De cascadorii râsului! O nouă gafă în Liga 1, de data asta la Poli Iași. Cum a apărut un oficial al moldovenilor

Facebook / Poli Iași

De cascadorii râsului! O nouă gafă în Liga 1, de data asta la Poli Iași. Cum a apărut un oficial al moldovenilor

Dohot s-a afișat la antrenamente cu un fes cu sigla lui Dinamo, formație ce îi este adversară lui Poli în play-out-ul din Liga 1. Benone a fost portar la clubul din ”Ștefan cel Mare” în anii 80, iar acum lucrează la echipa moldoveană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea a făcut o gafă asemănătoare acum 3 luni

Florin Prunea intrase într-un mic scandal cu suporterii dinamoviști. Președintele lui Dinamo a mers la cumpărături într-un trening al lui Poli Iași.

”Ieșisem să cumpăr zarzavaturi. Care e problema? Treningul cu Poli Iași? Eu am treninguri și cu Dinamo, și cu Craiova, și cu Bayern Munchen, și cu AS Roma. Mă îmbrac cu care vreau eu. Chiar atât de tâmpiți suntem, să ne legăm și de treningul pe care îl port? Doamne, așa ceva chiar nu aș fi crezut! Să mă ierte cel care m-a pozat, dar nu-mi imaginam să se țină cont de așa ceva. Ce, îmi face cineva regulile pentru cum să ma îmbrac la cumparaturi?", a fost reacția lui Prunea. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și