Închide meniul

De doi bani speranţe! Oltenii au şanse mici să sărbătorească, alături de fani, un eventual titlu. "Autorităţile sunt reticente"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 7 iulie 2020, 9:19 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

De doi bani speranţe! Oltenii au şanse mici să sărbătorească, alături de fani, un eventual titlu. "Autorităţile sunt reticente"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Stadionul Ion Oblemenco

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, şi-ar dori ca autorităţile să permită accesul a cel puţin 500 de spectatori la partida din ultima etapă, dintre Craiova şi CFR, dar este sceptic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Ştefan: "Autorităţile sunt reticente"

"Americanii au făcut un studiu prin care au reuşit să clasifice activităţile în funcţie de riscul pe care îl prezintă pentru infectarea cu coronavirus. Printre cele mai riscante activităţi, americanii menţionează prezenţa la spectacolele sportive şi la sălile de fitness. 

Vom relua discuţia cu Guvernul cu privire la prezenţa spectatorilor, dar autorităţile sunt reticente. Având în vedere creşterea numărului de cazuri, mă îndoiesc că vom reuşi să avem spectatori în sezonul actual. 

Emoţiile generate de fotbal fac dificilă controlarea reacţiilor oamenilor pe stadion. Aş vrea ca în ultima etapă să avem Craiova – CFR cu spectatori, măcar de-ar fi 500 în tribune, dar nu îmi fac speranţe în acest moment", a declarat Justin Ştefan, conform sport.ro.

Ionuţ Stroe: "Sunt solicitări de a permite prezenţa pe stadion"

"Ştiţi foarte bine preferinţele mele în zona fotbalistică. Eu am o comunicare cu ei înainte de a deveni ministru. Evident că mesajul este acelaşi, ei se pregătesc de o bucurie. Cu toţii sperăm că vom ajunge la finalul campionatului să ne bucurăm, cei care susţinem Universitatea Craiova.

Reclamă

Mă simt mândru că aparţin acelei comunităţi care îmi transmite mesaje. În momentul de faţă sunt solicitări imperative de a permite prezenţa pe stadion", a declarat Ionuţ Stroe.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și