Închide meniul

Decizia AMFB, contestată aspru de steliști. ”Steaua a demonstrat că e cea mai bună din competiție”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2020, 18:16 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Decizia AMFB, contestată aspru de steliști. ”Steaua a demonstrat că e cea mai bună din competiție”

SportPictures / Florin Alboiu / Sport Pictures via hepta

Decizia AMFB, contestată aspru de steliști. ”Steaua a demonstrat că e cea mai bună din competiție”

CSA Steaua a fost lider în clasament, dar va juca pentru promovare contra celor de la FC Rapid 2, Bucharest United și învingătoarei unui alt baraj între formațiile de pe locurile 4 și 5, Progresul București 2005 și AFC Asalt. Totodată, nicio formație din Liga a 4-a nu va retrograda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Oprița: ”Steaua a demonstrat că e cea mai bună”

Daniel Oprița spune că sistemul de disputare trebuia gândit altfel, el susținând că prelungirea competiției până în august ar reprezenta o problemă pentru echipe.

”Eu trebuie să antrenez echipa, trebuie să fiu pregătit pentru orice. Nu trebuie să comentez eu ceea ce face. Dacă AMFB-ul își poate asuma că se poate juca și poate fi regulamentar acel play-off, voi juca fără nicio problemă. Nu vreau să creadă cineva că fugim de acele meciuri, dar se mai spune de meritul sportiv… eu cred că am demonstrat că Steaua e cea mai bună din competiție, am învins echipa de pe locul 2 clar, 4-0. Dacă vor să jucăm cu Rapid 2, ar fi trebuit tur-retur. Dacă ne bat cu 5-0, da. Așa mi s-ar părea normal. Până la urmă, respectăm regulamentul.

Vom juca la baraj cu 2 echipe, nu cu una singură, adică o să fie mai dificil, dar nu ne sperie lucrul acesta. Dacă AMFB-ul își asumă lucrul acesta și e sigură că se pot juca meciurile, trebuie să ne supunem și să jucăm. Eu văd că nici la Liga 1 sau Liga 2 nu se știe foarte clar. Cele 11 etape nu mai contau pentru noi.

Înainte să începem acel play-off trebuie să jucăm și noi amicale, să facem un cantonament, să ne antrenăm. Am făcut câte 3 jucători în această săptămână, așa cum ne-a permis regulamentul, dar mai departe nu știu. Vrem și noi antrenamente normale, jocuri amicale. Încă nu s-a stabilit când va fi acel play-off. Ar trebui prelungite contractele și în iulie, și în august. De ce se duce așa departe? De ce nu se încheie tot în iulie barajul acela? Eu am spus la FRF că așa ar fi normal, să fie terminat în iulie”, a spus Oprița, pentru Digi Sport.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și