Închide meniul

Declarație genială a lui Valentin Costache după ce a fost erou în victoria lui CFR Cluj: "Ăsta este Costache!"

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2021, 19:33

Declarație genială a lui Valentin Costache după ce a fost erou în victoria lui CFR Cluj: "Ăsta este Costache!"

SportPictures / Dan George Ilinca / SPORT PICTURES via HEPTA

Costache a vorbit după meciul cu Academica Clinceni

  • Valentin Costache a deschis scorul pentru CFR Cluj
  • Ardelenii urcă pe poziția secundă

Valentin Costache s-a descătușat în ultimele partide și a reușit astăzi al doilea gol de la venirea lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Costache, despre impactul lui Edi Iordănescu la echipă

"Am jucat bine, sper să continui în aceeași notă și să ajut echipa. Toți am făcut un meci bun, am realizat lucruri bune. Am făcut mici greșeli, dar asta este normal. Suntem încrezători. Lucrăm mai mult pe faza ofensivă, pasăm mai mult, facem mai multe combinații. Avem un plus din punct de vedere ofensiv", a spus Velntin Costache la Digi Sport.

Valentin Costache a avut mai multe evoluții sub așteptări sub comanda lui Dan Petrescu și a fost criticat "bursuc".  Întrebat dacă preferă să evolueze în sistemul lui Edi Iordănescu în detrimentul celui al fostului său antrenor, Costache a oferit un răspuns savuros.

Reclamă

"Nu mă simt mai bine neapărat, dar am mai multă încredere în mine. Cred că puteam să înscriu și al doilea gol, dar asta este. Nu sunt alt jucător, ăsta este Costache. Încercăm să luam meciurile pas cu pas, urmează trei etape vitale pentru noi", a mai spus Costache.

CFR Cluj o depășește pe Craiova și pune presiune pe FCSB

Grație victoriei de astăzi, CFR Cluj a urcat pe poziția secundă în Liga 1. Ardelenii au înregistrat a patra victorie în cinci meciuri de campionat cu Edi Iordănescu pe bancă. 

Reclamă

CFR Cluj tintește al patrulea titlu consecutiv în Liga 1. După un debut de sezon complicat, formația din Gruia a revenit în forță în lupta pentru trofeul de campioană. 

FCSB se va duela mâine cu Astra și este obligată să căștige după victoria elevilor lui Edi Iordănescu în fața lui Clinceni. 
 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”